MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Predbožični stand up večer🎄

14. decembra, 2023 @ 19:00

Predbožični stand up večer

Študentski svet stanovalcev študentskih domov Univerze v Mariboru zate v sodelovanju s Študentskim svetom fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo Univerze v Mariboru organizira 🎄Predbožični stand up večer🎄, na katerem te bodo zabavali Tin Vodopivec, David Gorinšek in Sebastjan Spital.

🤩VSTOP JE PROST🤩

Če še vedno nisi prepričan, da bi prišel, naj te spomnimo, da se bo dogodek odvijal na domačem terenu, na ŠTUKu 😉
——————————————————
Tukaj pa si lahko prebereš še nekaj o nastopajočih:

👉Tin Vodopivec je trenutno eno najbolj vročih imen slovenske stand up comedy scene. S svojim čistim premetenim obzervacijskim humorjem, ki temelji na vsakodnevnih izkušnjah, je popularen med vsemi generacijami. Ob njegovem debutu leta 2006, je bil žanr stand up komedije v Sloveniji še povsem neznan in nerazvit, Tin pa je bil eden izmed pionirjev novega vala, saj je stand up z nastopi po vsej državi prenesel tudi v kraje, kjer zanj sploh še niso slišali. V svojih prvih dveh letih nastopanja je zbral 100 nastopov in bil povabljen na vse večje festivale, med njimi tudi Lent, Trnfest, ŠpasFest, Bujta Repa, Filofest in Festival slovenskega filma. Do letošnjega leta je sodeloval in izvedel številne nastope, ki so poželi veliko navdušenja. Tin je trenutno gostiteljev večerov stand up komedije v ljubljanskem Siti teatru BTC in vedno bolj prodira na evropski trg z rednimi nastopi
po Veliki Britaniji in Hrvaški, ter z gostovanji v evropskih prestolnicah, kot sta Beograd in Budimpešta.

👉David Gorinšek je kariero začel hkrati na stand up odrih in pred
radijskimi mikrofoni. Trenutno dela na Radiu City, kjer moderira in vas skuša spraviti v smeh v dopoldanskih urah. Kljub temu pa mu je glavni “gušt” nastopati zvečer na odru, pred živim občinstvom in slišati vaš glasen smeh. Če želite slišati komika mlade generacije, ki je lačen uspehov – je David pravi naslov. Njegov moto je: “Dokler ne letijo glaži po tleh, nisem zadovoljen”. Zelo verjetno je največji trenutek v njegovi karieri doslej vodenje prireditve Bob leta aprila 2023. Je idejni vodja Stand up Avtmigecov, festivala Smejalnice in organizator mnogih komičnih dogodkov na širšem območju Štajerske in še kje. Hkrati je tudi eden od producentov Stand up Lenta na festivalu Lent.

👉Sebastjan Spital je malce poseben komik. No malce? Prihaja iz Šoštanja, ampak zase pravi, da je zaradi elektrarne skoraj čisto normalen. Sreča pri njegovi komediji je, da govori iz svojega življenja, ker se mu stvari zgodijo. Nesreča pa, da se mu te stvari res zgodijo.
——————————————————

Se vidimo v četrtek, 14. decembra 2023 ob 19. uri na ŠTUKu – smeh je zagotovljen🤪

Podrobnosti

Datum:
14. decembra, 2023
Čas:
19:00 - 21:00

Prizorišče

Štuk
Gosposvetska cesta 83
Maribor, 2000 Slovenia