MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Poletje v Šiški 2024: DAS KINN (DE) I Edinstvena zvočna izkušnja od synth punka do art rocka

10. julija @ 20:00

Poletje v Šiški 2024: DAS KINN (DE) I Edinstvena zvočna izkušnja od synth punka do art rocka

EN_ https://www.kinosiska.si/en/dogodek/summer-in-siska-2024-das-kinn-de/

Edinstvena zvočna izkušnja od synth punka do art rocka

Das Kinn je solistični glasbeni projekt Tobena Piela, frankfurtskega glasbenika, performerja in producenta, ki pri svojem ustvarjanju združuje synth punk, new wave, art rock in absurdni humor. Piel je znan tudi kot član performativnega dua Les Trucs in sovodja avantgardne kasetne založbe MMODEMM. V Šiško prihaja na krilih svojega najnovejšega EP-ja „Die Kanten“, ki je izšel jeseni 2023.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih sredinih večernih koncertov med 10. 7. in 11. 9. za poletno druženje in zbliževanje. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, če nam bo ponagajal dež, bomo pa v glasbi uživali pod streho naše Komune. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kino Šiška & Kavarna Kino Šiška

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi. Platforma Liveurope je sofinancirana s strani programa Evropske unije Ustvarjalna Evropa.

Podrobnosti

Datum:
10. julija
Čas:
20:00 - 21:00

Prizorišče

Kino Šiška
Kino Šiška
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 500 30 00