MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Pokalica: CarlxJohnson, Opran Možgan, Rafuda

17. marca @ 20:00 - 21:00

Pokalica: CarlxJohnson, Opran Možgan, Rafuda

Prva 💥Pokalica💥 prinaša 3 bande iz treh koncev naše kokoši. Prav je, da tradicionalna metalska Loka postane deležna še nekaj punka in njegovih derivatov.

Vstopnina: 6 €

😎 CarlxJohnson 😎
Banda prihaja iz številčnega postojnskega legla, kjer ene 10 ljudi v različnih kombinacijah poganja skoraj še enkrat toliko bandov. Tale kombinacija vam bo z bobnarskimi rafali, ušesa parajočimi rifi in bevskajočim vokalom razparala ušesca in premaknila zakrknjena telesca. Hudi so!
🔈: carlxjohnsonpv.bandcamp.com/releases

🦝 Rafuda 🦝
Iz Slovenj Gradca pridejo. Nekaj časa so igrali coverje, pol so se odločili delat svoje. Frišne stvari menda zdaj igrajo, stare se da pa tud slišat. Menjali so bobnarja, zdaj pa ružijo dalje s svojim punk’n’rollom. Še nikoli videla v živo, ampak kar se da okrog slišat, je nice!
🔈: rafuda.bandcamp.com/releases

🌀🧠 Opran Možgan 🌀🧠
Tole je pa na pol lokalni band (dva sta od tle, en se vozi iz Ljubljane, še en iz Nove Gorice). To je prvi Loški punk band po desetletjih. Ta band tud nima sreče z bobnarji. Situacija je bila tako obupna, da so kitarista prekvalificirali k bobnom. Sirote boge. Od prvenca je že par let, če se prav spomnim delajo tudi nove stvari. Recimo, da ne lažejo. Za razliko od prejšnjih dveh bandov so enkrat samkrat že igrali v Loki, ampak je že nekaj časa minilo. Možgan na centrifugo, pa gremo!
🔈: opranmozgan.bandcamp.com/releases

Naučite se besedila, naštudirajte plesne korake, da vam ne bo pol nerodno. 😘
💥Vaša PokaLica💥

Podrobnosti

Datum:
17. marca
Čas:
20:00 - 21:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/711048530477899/

Prizorišče

Pri Rdeči Ostrigi
Pri rdeči ostrigi
Gorenjska, 4220 Slovenia