MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Plateau + Majmunska Posla @Ortofest2024

3. aprila @ 19:00

Plateau + Majmunska Posla @Ortofest2024

En velik in prisrčen pozdrav!

Ortofest se vrača in z njim se na nam zelo ljubi oder vračamo Plateau. Na njem smo še manj kot pol leta nazaj igrali pred razprodanim barom Orto, ko smo predstavili svoj prvi avtorski album Vse Skrivnosti Vetru. Tokrat smo v goste povabili svoje dobre prijatelje, ki slišijo na ime Majmunska Posla. Rompompom še ne gremo domov zabava se bo tako zgodila na 3.4.2024 (super sreda)!

Vstopnice lahko kupite na www.orto-bar.com in ne pri naših tetah, dedkih in prav tako ne pri naših pra-pra-pra-pra babicah. Tudi pri članih benda jih ne morete kupiti.

Early bird: 8€
Predprodaja: 10€
Zadnjih nekaj kart: 12€

Se že veselimo našega snidenja. Povej naprej!

Plateau:
Novomeški četvorec že peto leto zapored navdušuje s svojim kvalitetnim avtorskim opusom in energičnim odrskim nastopom. Zajadrajte v Plateau vesolje in se okopajte v njihovi mitologiji, prha vam bo dobro dela, plesali in peli boste lahko tudi.

Majmunska posla:
Majmunska Posla so rahlo poseben bend z rahlo posebnim smislom za humor. Njihov koncert je New New Wave Wave spektakel, ki poskrbi za potrebe vseh pop-folk-etno-pop-core-post-punk navdušencev. Skozi glasbo in nastop sam ponovno izumljajo koncept igre in svobode, ki izhajata iz naivne radovednosti ter svojevrstne mešanice Balkana in Mittel Europe. Majmunska Posla so štirje fantje, raznoliki na pogled, a z enakim ciljem v srcu: da se ga džuska. Kaj bi slepomišili, pridite v živo poslušat.

Podrobnosti

Datum:
3. aprila
Čas:
19:00 - 21:00

Prizorišče

Orto Bar
Orto Bar
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 232 16 74