MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Overload presents DISCONNECTED w./ ANEY F. & BRLEE

16. februarja @ 22:00

Overload presents DISCONNECTED w./ ANEY F. & BRLEE

🎉 DISCONNECTED – Ekskluzivno srečanje Rezidentov Ambasade Gavioli in Overload Trojice! 🎉

Obeta se večer, ki bo prežet z nostalgičnimi ritmi, saj se boste lahko prepustili zvokom, ki so v preteklosti navduševali obiskovalce Ambasade Gavioli.
Po dolgem času se bo v enem smestu zbrala posebna zasedba, ki je krojila začetke elektronske scene v Sloveniji. V petek, 16. februarja 2024, prihaja dogodek, ki ga ne smete zamuditi – DISCONNECTED! Na odru se bodo znašli zadnja dva rezidenta Ambasade Gavioli, ANEY F. in BRLEE, skupaj s trojico, ki je soustvarjala začetke Overload ekipe, RIPLI, ANEY F., in BRLEE.
Predstavljamo vam tudi ANISO, novo ime na elektronskem glasbenem prizorišču, ki prihaja iz Avstrije. Ta novopečena, a izjemno talentirana DJka, bo prvič zasijala na odru kluba Max v Velenju in z nestrpnostjo pričakujemo njen prvenec v našem klubu!
Poleg tega pa bomo praznovali izid novega EP-ja z naslovom “Aria”, ki ga je pripravil BRLEE. Ta izjemna glasbena stvaritev je že na voljo v predprodaji na Beatport-u in bo izdana na založbi Big Toys Records.

🎶 Discocreaters:

🎶 ANEY F. (Innocent Music)
🎶 BRLEE (Harabe Records, Overload Records)
🎶 RIPLI (Overload Records)
🎶 ANISA (FreeLance)

📅 Datum: Petek, 16. februar 2024
🕙 Čas: Začetek ob 22:00
📍 Lokacija: Klub Max Velenje, Slovenija

🎫 Vstopnina: 8 EUR

👗 Dress Code: Disco – Oblecite se udobno, a stilsko, ter se prepustite zvokom, ki so ustvarili zgodovino elektronske glasbe v Sloveniji.

Podrobnosti

Datum:
16. februarja
Čas:
22:00 - 00:00

Prizorišče

MAX KLUB
MAX KLUB
Štajerska, 3320 Slovenia