MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi Dogodki

Onderuf Antoli Malempre Trio/ Etno jazz

10. oktobra @ 20:00 - 22:00

Onderuf Antoli Malempre Trio/ Etno jazz

Vrhunski mednarodni trio združuje etno jazz, čarovnijo svetovne in domače glasbe v izvirno in nenavadno glasbeno doživetje.

Pridružite se nam na čudovitem glasbenem razvajanju s triom Onderuf/Antoli/Malempre, kjer se prepletajo jazz, fuzija svetovne in domače glasbe. Trio, sestavljen iz glasbenikov iz Belgije, Španije ter naše domače Petre iz Slovaške, nas popelje skozi njihovo avtorsko glasbo, ki je bogata z jazzovskimi improvizacijami, ljudskimi melodijami ter tudi liričnimi komadi.

Nekonvencionalni trio violine, bas klarineta in bobnov raziskuje raznolike zvoke in tonske možnosti te redke kombinacije instrumentov. Njihove skladbe, ki so globoko zakoreninjene v temeljih jazzovskih harmonij, so prepletene z vplivi tradicionalne orientalske glasbe. Poleg tega te elemente kombinirajo s sodobnimi tehnikami aranžiranja komorne glasbe, kar zagotavlja resnično izjemno slušno izkušnjo.

S obsežno improvizacijo popeljejo svoje občinstvo v očarljiv svet njihovega unikatnega zvoka. S kreativnim pristopom kljubujejo konvencijam običajnega jazzovskega tria, presegajo pričakovanja in predefinirajo, kaj je mogoče v svetu glasbe.

Zasedba:
-Petra Onderuf – violina, oktava violina
-Oscar Antolí – klarinet, bass klarinet
-Guillaume Malempre – bobni, tolkala, efekti

Podrobnosti

Datum:
10. oktobra
Čas:
20:00 - 22:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/6013434348766917/

Prizorišče

Prulček
Prulček
Ljubljana, 1000 Slovenia