MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Nove fore specialka: Prazniki

7. decembra, 2023 @ 08:00

Nove fore specialka: Prazniki

🎙️ Nove fore specialka: Prazniki 🎙️
⏰ Kdaj: 07. 12. 2023, 20.00
🌍 Kje: TrainStation SubArt Kranj

Pred nami so veseli december ter božični prazniki, ko na vrsto pridejo “zanimiva” srečanja s pijanimi boomerji na družinskih večerjah, neskočno predvajanje božičnih štiklcev ter sekret santa! Za večino civilistov stres, za stand up komike vir inspiracije. Če želite slišati, kako se imajo drugi ljudje v tem adventnem času, pridite na praznični open majk.

Kljub temu, da se bomo tematsko obarvali rdečo zeleno ter se odeli v bleščice pa bo to še vedno večer novih for, kar pomeni, da vse šale ne bodo izpiljene, zaključene ali smešne, bo pa toliko bolj zabavno, ko se boste smejali “bombanju” komikov.

Nastopajo: Alen Mastnak, Aljaž Poredoš, Jan David Kljenak, Matej Pušnik in Nina Sojar Košork, večer pa povezuje Rok Bohinc ob glasbeni in vokalni spremljavi Davida Logarja.

Če želite nastopiti tudi vi nam pišite na kudkiks(afna)gmail(pika)com → našli smo (afno) na računalniku, a se še vedno bojimo junk pošte.

Vstopnina v spletni predprodaji 7€
Vstopnina na dan dogodka 10€ → dejte plizzz kupit karte v predprodaji. Res se ful splača. 3 evre cenej so. Plus mi mamo manj dela.

Dogodek organizira KUD KIKS.

Podrobnosti

Datum:
7. decembra, 2023
Čas:
08:00 - 10:00

Prizorišče

TrainStation SubArt
Kolodvorska cesta 8
Gorenjska, 4000 Slovenia