MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

NOAIR @ CMK

22. septembra, 2023 @ 20:30

NOAIR @ CMK

NOAIR @ CMK ????????????
Po uspešni promociji novega albuma “Square” v CMK-ju, Kinu Šiška ter radijskih valovih se obalna četverica vrača na domači stadion z izbranim repertoarjem vseh treh albumov. ????
Oder bo ogrel strastni grunger, ki predstavlja dobesedni pomen antične besede Pathos. To bo nihče drug kot Market Garden. ????

???? NOAIR ????
Zasedba NOAIR že vrsto let jadra po različnih indie vodah in skozi različne izkušnje, žanre in projekte krepi svoj glasbeni apetit. Na svoji ustvarjalni poti od alternativnega popa do surovega indie rocka ne izključuje elektronski vplivov, končna žanrska zmes pa svojo estetiko tako gradi na sodobnem zvoku.
Poleg starih uspešnic Colours ter Holly G. bodo na odru CMK-ja zazveneli tudi Rather, Love Indifferent ter Square, ki se iz novega albuma vsakodnevno vrtijo na radijskih postajah. Za tokratni koncert obljubljajo skrbno izbrani repertoar, ki zaokroži ter v celoto poveže njihovo ustvarjanje zadnjih skoraj deset let.

»Dobili smo rock bend svetovnega kova, ki ne razočara v nobenem rock klubu, komunikativnost in lepota glasbe pa mu utirata pot tudi v množične medije.«
– Jure Longyka

???? Sveži lanski hiti za letošnji preostanek poletja, ki vas bodo mehko sprejeli:
???? Rahter: https://www.youtube.com/watch?v=o9oyDSilphM&ab_channel=NOAIR
???? Love Indifferent: https://www.youtube.com/watch?v=kElufg9bR84&ab_channel=NOAIR

❤️ Manj sveži hit, ki bo za katarzo:
???? Colours: https://www.youtube.com/watch?v=8_aEsxLRzhI&ab_channel=NOAIR

???? Stream: https://album.link/noairsquarealbum

ℹ https://noairband.com/

———————————————————————–

???? Market Garden ????
Market Garden – je kantavtorski (Acoustic/Grunge/Rock) projekt Marka Godine (kitara/vokal) iz okolice Kopra, ki piše o splošnih tematikah vsakdanjega življenja. Večinoma zajema dogodivščine in tragedije v ljubezni, eksistencialne krize nas, navadnih smrtnikov, in vse kar nas zatira že od malih nog, pa do zdajšnjih korakov. V današnjih časih je še posebej veliko stvari, ki povzroča tegobe, tako da inspiracije za komade ne zmanjka. Ime Market Garden je izbral po neuspeli vojaški operaciji iz druge svetovne vojne in ga uporablja kot psevdonim, pod katerim deluje že nekaj let.

???? VSTOPNINA ????
– mladi do vključno 30. leta: 10 eur
– mladi od vključno 31. leta: 13 eur

Lepo vabljeni na čustveno razpaljotko! ????????????

Podrobnosti

Datum:
22. septembra, 2023
Čas:
20:30 - 22:30
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/653971733353390/

Prizorišče

Center mladih Koper
Center mladih Koper
Obala, 6000 Slovenia
Telefon:
+386 (0)51 393 670