MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Mountain Mist / Jazz

22. novembra @ 20:00

Skupina, kjer se srečujejo jazz, neo-soul in klasična glasba, vabi v svoj svet avtorskih kompozicij in unikatnih aranžmajev jazz standardov
V hladnih odtenkih večera se razlega glasba, ki prepleta jazz, neo-soul in klasične tone. To je zvočna pokrajina, ki jo ustvarja Trio Mountain Mist. Aljoša Kavčič in Tijan Grašič, študenta ljubljanske glasbene akademije, ter Jernej Vidnšnurer, ki zaključuje magisterij v Grazu, iščejo edinstven zvok in vas vabijo v svoj glasbeni svet.
Energija, ki povezuje te mlade glasbenike, se izraža skozi ritme in melodije, ki sproščajo in prevzemajo. Vsaka nota je del zgodbe, vsak akord pa del harmonije, ki je tako raznolika, a hkrati sledi isti rdeči niti. Avtorske kompozicije in aranžmaji jazz standardov se prelivajo v simfonijo občutij, kjer se energičnost in umirjenost srečata v nežnem objemu.
Vabljeni ljubitelji jazzovskih in klasičnih melodij, ki cenite mešanico strasti in mirnosti, da se nam pridružite na koncertu, kjer se boste izgubili in znova našli v glasbenih višavah, ki jih odstira Trio Mountain Mist.
Zasedba:
-Aljoša Kavčič – klaviature
-Tijan Grašič – bobni
-Jernej Vidnšnurer – kotrabas

Podrobnosti

Datum:
22. novembra
Čas:
20:00 - 23:00
Dogodek Categories:
,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/1571532263652941/

Prizorišče

Prulček
Prulček
Ljubljana, 1000 Slovenia