MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Mejca z MRFY in Jet Black Diamonds

13. avgusta, 2022 @ 20:00

Mejca z MRFY in Jet Black Diamonds

Poletni večer. 🏝 Hladen vetrič. 🌬 Mrzlo pivo. 🍺 Mejca. 💃🏽

Z nami bodo tri najbolj vroče slovenske glasbene skupine. 🫦

Vstopnina:
▫️8€ za člane KIŠ
▫️10€ za ostale
Karte bodo v prodaji na dan dogodka.
Vsi, ki boste na prizorišče prišli pred 22. uro, boste lahko ob nakupu karte svoje ime dali v žreb za bon za 100€ pri Soča Rafting, ki nam je ostal zaradi slabega vremena na Promo Beli 🙈

🔹 MRFY
Slovenska zasedba MRFY je svoj prvenec izdala leta 2018. Od takrat dalje pa so več let namenili ustvarjanju svežega materiala, ki so ga združili pod imenom Use. “S skladbami, ki so v različnih smereh, smo se naučili ne samo odpirati vrata, ampak tudi pokukati v sobo,” je povedal Gregor Strasbergar, pevec in kitarist skupine, ki si je v novem poglavju glasbenega ustvarjanja dala duška in si “veliko več upala in manj omejevala”. Rezultat je deset med seboj popolnoma različnih skladb. Za skladbo “Prjatučki” so pred kratkim prejeli tudi prestižno nagrado Zlata Piščal.
🔊 https://www.youtube.com/watch?v=yZZtyN_EfK8

🔹 Jet Black Diamonds
Kot pravi legenda, naj bi nastali pod visokim pritiskom pomanjkanja glasbenega izražanja in želje po ustvarjanju lastne avtorske glasbe. Stilsko neobremenjeni tako plujejo med različnimi glasbenimi stili, najpogosteje pa jih, po njihovih besedah, zanese v vode sodobnejših derivatov rock’n’rolla. Pot na glasbeno sceno so si začeli utirati v letu 2017, lani pa nase resneje opozorili z izdajo singla Retro anorak, ki so ga pospremili tudi s sproščenim videospotom. Letos so EP izdajo Večvredne romance pospremili tudi z istoimenskim videospotom.
🔊 https://www.youtube.com/watch?v=Uth0-2EUnok

🔹 Plateau
Na odru ne skrivajo svoje sramežljivosti, a ravno ta jih v kombinaciji z njihovimi avtorskimi skladbami dela toliko bolj pristne, tako “platojevske”. Dolenjski glasbeniki imajo za seboj že bogato kariero, letos pa so zaigrali tudi v finalu Špil lige. Pravijo, da jih združuje ljubezen do glasbe in zajebancije.
🔊 https://www.youtube.com/watch?v=kmjjj7PfVRQ

Popoldansko dogajanje:
https://fb.me/e/1OorqZ4zG

Ulet, ne bit čipka! 🥳

Podrobnosti

Datum:
13. avgusta, 2022
Čas:
20:00 - 00:30
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/5239395832779608/

Prizorišče

Festival Čipkarija
Ulica IX. Korpusa 17
Goriška, 5280 Slovenia