MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Mavrično druženje – Celje

22. septembra, 2022 @ 18:00 - 19:30

Mavrično druženje – Celje

Vračamo se tudi z našimi tereni DIC Legebitra v sodelovanju z MCC Celje 🤩🤩🤩!

Pridite na otvoritveno srečanje sezone bo v četrtek, 22.9.2022 ob 18:00h v Mladinskem centru Celje. Prinesli_e bomo družabne igre, prigrizke in veliko dobre volje 🫶. Vi_e pa prinesite novičke iz poletja, začetka šole/fakultete/septembra na splošno in se pripravite na eno sproščujoče uvodno druženje 🍫🍿🍬.

Splošno o srečanjih – na njih je zagotovljeno varno okolje, kjer je prostor za iskrene pogovore in razmišljanja, posebna pozornost pa bo posvečena temam, povezanim s spolno usmerjenostjo, spolno identiteto in spolnostjo. Vsebina in oblika srečanj se bo oblikovala sproti glede na želje in potrebe udeleženih in bila naznanjena na naših socialnih omrežjih.

Lepo vabljene_i 🤗!
_________________________________________________________________________
Aktivnost omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancira Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Podrobnosti

Datum:
22. septembra, 2022
Čas:
18:00 - 19:30
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/1205363796691507/

Prizorišče

Mcc Celjski Mladinski Center
Mariborska cesta 2
Celje, 3000 Slovenia