MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

MARTIN KOHLSTEDT @ Kino Šiška

21. septembra, 2023 @ 20:00

MARTIN KOHLSTEDT @ Kino Šiška

EN_https://www.kinosiska.si/en/dogodek/martin-kohlstedt-2/

Leta 2019 nas je nadarjeni nemški pianist in skladatelj Martin Kohlstedt navdušil z edinstveno koncertno izkušnjo, septembra pa se vrača s povsem svežim albumom. Njegov na improvizaciji temelječ pristop zagotavlja še en nepozaben koncert!

ZA FENE: Ólafur Arnalds, Nils Frahm, Sudan Archives …

Martin Kohlstedt, ki ga opisujejo kot pop zvezdnika med sodobnimi pianisti, je eden od izjemnih skladateljev, pianistov in producentov instrumentalne glasbe in elektronike dandanes. Njegove edinstvene modularne kompozicije uporabljajo improvizacijska in eksperimentalna načela, da zagotovijo izjemno, neponovljivo izkušnjo, bodisi v živo ali v studiu. Kohlstedt intuitivno združuje navdihe in vplive iz bistveno različnih svetov, s čimer si je prislužil spoštovanje tako kritikov in poslušalcev kot kolegov glasbenikov. To ga je med drugim vodilo do sodelovanj z imeni, kot so BADBADNOTGOOD, Peter Broderick in Sudan Archives.

???? https://youtu.be/ExJGjTt5280

S svojim najnovejšim albumom Feld, ki je izšel marca, Kohlstedt poudarja pomen dolgometražnika v dobi singlov in zvočnih izsekov. Feld kot celota je živ organizem, film s poglobljeno, fascinantno zgodbo, kjer vsak kos izstopa kot popoln individualen prizor, vdelan v širšo sliko. Feld ne navdušuje le s svojo temeljno estetiko – postavlja standard, kako se lahko vrhunska elektronska produkcija elegantno prepleta z analognimi in akustičnimi pristopi, od klasičnega klavirja in ambientale do terenskih posnetkov in oblikovanja zvočne spremljave. Predvsem pa vzbuja nestrpno pričakovanje ob misli na še en vrhunski Kohlstedtov koncert.

???? https://youtu.be/DxBCs-WnzOA

Vstopnice že v prodaji prek spleta in prodajne mreže Eventim: https://www.eventim.si/si/vstopnice/martin-kohlstedt-ljubljana-kino-siska-618374/event.html
▪ Predprodaja: 15 €
▪ Prodaja: 18 €
▪ S popustom (d/š/u): 12 €

Organizacija: Kino Šiška v koprodukciji s festivalom Pianopolis
______________________________________
???? PRIJAVI SE NA KŠ NEWSLETTER:
https://bit.ly/3In9saP

Podrobnosti

Datum:
21. septembra, 2023
Čas:
20:00 - 22:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/3435699480028503/

Prizorišče

Kino Šiška
Kino Šiška
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 500 30 00