MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Magic Pond / Funk & Soul

9. februarja @ 20:00

Magic Pond / Funk & Soul

Za oboževalce avtentičnih glasbenih pripovedi, prepletenih z živopisanimi melodijami in čustvi, ki sežejo od komičnih do ganljivih

Pridružite se nam na večeru, prežetem z dramatičnimi zgodbami in živopisanimi melodijami v družbi zasedbe Magic Pond. V svoji najnovejši stvaritvi, albumu “Drama at the Lake”, nas bodo popeljali skozi pripovedi, ki segajo od komičnih do srce parajočih, in nas dotaknili s svojo avtentičnostjo in globino.

V čarobnem svetu Magic Pond je vsaka skladba prizor zase, prepletena z živahnimi melodijami in globokimi besedili. Sedemčlanska skupina, ki črpa svoje korenine iz jazzovskega jezika, obljublja koncert, kjer se čuti prava povezanost med glasbeniki, prostor za improvizacijo in trenutne navdihe.

Pričakujte večer, kjer se boste skupaj z izjemno energičnim in dinamičnim bendom podali na raziskovanje globin človeškega dojemanja. Glasba skupine Magic Pond se ne boji raziskovanja globin človeške narave, zato je njihov koncert pravo doživetje za vse, ki si želijo glasbo doživeti z vsem srcem.

Zasedba:
-Klara Veteršek – vokal, flavta
-Gregor Skaza saksofon
-Janez Pincolič – fagot
-Matic Ašič – kitara
-Anže Vrabec -klaviature
-Janez Krevel – bas
-Matjaž Skaza – bobni

Podrobnosti

Datum:
9. februarja
Čas:
20:00 - 22:00

Prizorišče

Prulček
Prulček
Ljubljana, 1000 Slovenia