MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

LETEČI POTEPUHI – Večeri z okusom

15. junija @ 21:00

LETEČI POTEPUHI – Večeri z okusom

Poletje trka na vrata in prav tako prijetni Večeri z okusom oziroma kulturno-zabavni koncerti na terasi lokala KluBar. VSTOPNINE NI!
LETEČI POTEPUHI

Leteči potepuhi so slovenska pop-rock-blues glasbena skupina. V letu 2015 so se zopet združili in sedaj nastopajo v postavi: Dejan Došlo – ak. kitara, vokal; Marko Matjašič – el. kitara; Sergej Jereb – bas kitara; Matjaž Ogrin – bobni, Marko Ogrin – klaviature, Aljoša Kunilo – vokal.

Pesmi kot so: Bicikl, Pojem blues, Kurja Lojtra, Ko ti vse narobe gre… vsi poznate! Seveda pa tudi z ostalimi komadi naredijo izjemno dober žur.

Na kratko…NA BICIKL PLEŠE CELA TERASA!

Koncert se začne TOČNO ob 22h!
Lepo vabljeni, VSTOPNINE NI!

Možna je rezervacija miz, in sicer po sistemu 10€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Pozor: mizo imate rezervirano med 20.30 in 22. uro, kasneje se miza sprosti in ne vračamo kupnine, če ne izkoristite rezervacije. Za e-rezervacijo pojdite na: https://klubar.si/dogodki in kliknite na dogodek, kjer bi radi rezervirali mizo, vnesete podatke in kupite “vstopnico”, ki pomeni “rezervacija mize s štirimi stoli”.

Podrobnosti

Datum:
15. junija
Čas:
21:00 - 22:00

Prizorišče

Klubar
Klubar Slovenski trg 7
Gorenjska, 4000 Slovenia
Telefon:
(04) 236 41 20