MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

L’Etape otroško in družinsko kolesarjenje

3. septembra, 2022 @ 14:00

L'Etape otroško in družinsko kolesarjenje

Sobotni program 2-dnevne kolesarske prireditve L’Etape Slovenia, ki bo potekala 3. in 4. 9. 2022 v Kranju, je namenjen vsem ljubiteljem kolesarjenja, ne glede na starost, vrsto kolesa, izkušnje in kondicijo. Sobota bo dan povezovanja in priložnost, da vsi skupaj ustvarimo legendarno doživetje premierne izvedbe L’Etape Slovenia💛.

🗓 3. 9. vabljeni prav vsi na Slovenski trg, saj se obeta pestro dogajanje v rumeno obarvanem Kranju z brezplačnimi kolesarskimi preizkušnjami na otroški 800 m in družinski 12,5 km dolgi trasi. 🚴‍♀️🚴‍♂️ Začnemo ob 14. uri!

❗️ Predhodna prijava je obvezna zaradi omejenega števila mest. V cilju pa boste zmagovalci prav vsi! 💪

🟡 Otroška trasa, v bližini osrednjega prizorišča L’Etape Slovenia, bo dolga 800 m in bo potekala po krožni trasi: Mladinska ulica–Stritarjeva ulica (križišče z Gregorčičevo), Gregorčičeva ulica–Partizanska cesta (od križišča z Rotarjevo ulico)–Gregorčičeva ulica–Mladinska ulica.

Prijavnica za otroško kolesarjenje ➡️ https://fs9.formsite.com/oSW6PK/OTROSKA-DRIKA/index.html

🟡 Družinska trasa je dolga 12,5 km. S startom v bližini Slovenskega trga trasa nadaljuje po Koroški cesti, zavije desno v mestno jedro na Maistrov trg, naravnost na Prešernovo ulico, do Glavnega trga v Kranju, nato bo pot kolesarje vodila skozi Primskovo proti Britofu, kjer trasa zavije v smeri Brdo, nadaljuje naravnost mimo posestva Brdo do Kokrice, kjer zavije levo proti Rupi. Na križišču z Oldhamsko cesto znova zavije levo in po cesti Staneta Žagarja nadaljuje do križišča z Likozarjevo cesto, kjer se znova vrne proti Glavnemu trgu v mestno jedro Kranja do cilja na Koroški cesti.

Prijavnica za družinsko kolesarjenje ➡️ https://fs9.formsite.com/oSW6PK/DRUZINSKA-DIRKA-PRIJAVA/index.html

L’Etape otroško in družinsko kolesarjenje v duhu Tour de France omogoča Gorenjska banka. 👍

Podrobnosti

Datum:
3. septembra, 2022
Čas:
14:00 - 19:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/626138528831118/

Prizorišče

Visit Kranj
Visit Kranj
Gorenjska, 4000 Slovenia
Telefon:
(04) 238 04 50