MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

KRISTIJAN CRNICA – Večeri z okusom

23. septembra, 2023 @ 21:00

KRISTIJAN CRNICA – Večeri z okusom

Kristijan je ustvarjalec, ki se ne zna pretvarjati. Zato ga morate sprejeti takšnega, kot je. Ampak saj to je vendar bistvo, mar ne? Da smo dovolj pogumni, da odpremo oči in pogledamo s srcem. Takšna je tudi Kristijanova glasba. Srčna, prodorna in s tistim kančkom iskrice, ki v ljudeh nekaj premakne, znova in znova.

Kristijan Crnica ustvarja že dobrih 10 let, vendar so se prave stvari povezale šele pred kratkim. Njegov talent so opazili hrvaški producenti oddaje Supertalent, kjer se je po dveh dihjemajočih nastopih uvrstil v veliki finale.

Supertalent pa ni edina velika zgodba. Kristijan ves ta čas ustvarja svoj prvi album, z legendarnim producentom Žaretom Pakom. Prva skladba, z naslovom “Ta dan” – prisluhni tukaj.

Kristijan Crnica poleg petja, igranja klaviatur in kitare nastopa s svojim edinstvenim bendom, v katerem igrajo Gašper Peršl (bobni), Anže Vrabec (klaviature), Miha Koren (bas kitara) in Miha Plantarič (kitara).

Koncert se začne točno ob 22:00!

VSTOPNINE NI!

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 10€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Pozor: mizo imate rezervirano med 20. in 22. uro, kasneje se miza sprosti in ne vračamo kupnine, če ne izkoristite rezervacije. Za e-rezervacijo pojdite na: https://klubar.si/dogodki in kliknite na dogodek, kjer bi radi rezervirali mizo, vnesete podatke in kupite “vstopnico”, ki pomeni “rezervacija mize s štirimi stoli”.

Dogodek je organiziran za polnoletne.

Podrobnosti

Datum:
23. septembra, 2023
Čas:
21:00 - 23:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/2185785704951490/

Prizorišče

Klubar
Klubar Slovenski trg 7
Gorenjska, 4000 Slovenia
Telefon:
(04) 236 41 20