MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Kr’ petek je!

2. septembra, 2022 @ 16:00

Kr' petek je!

🙌 Od maja do septembra petkove popoldneve v Kranju poživlja dogodek Kr’ petek je!. Vsak petek po službi si Kranjčanke in Kranjčani lahko naberete raznolikih kvalitetnih, svežih in sezonskih pridelkov.

🌱 V maju bodo na voljo različne sadike in semena, na svetovni dan čebel, 20. maja, pa bodo potekale različne aktivnosti s ponudbo medu in medenih izdelkov.

🍒 Čez poletje bo Kr petek je! ponudil slastno sezonsko sadje in lokalne vrtne pridelke. Da bo ponudba še bolj pestra, se bodo lokalnim pridelovalcem pridružili pridelovalci iz drugih delov Slovenije.

🧁 Poleg bogato založenih stojnic, bo v osrčju mesta tudi pestra gastronomska ponudba, na svoj račun bodo prišli tudi sladokusci.

🎶 Za prešerno vzdušje bodo poskrbela kulturna društva in folklorne skupine, v večer pa nas bodo zazibali zvoki različnih glasbenih mojstrov.

✨ Pridružite se nam na Glavnem trgu na sproščenem druženju ob hrani in pijači ter uverturi v brezskrbni vikend!

♻️ Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma, vključno z reduciranjem plastičnih odpadkov. Na dogodku se bo tako uporabljalo vračljive eko kozarce. Vse obiskovalce koncerta pozivamo, da na dogodek pridejo peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz. Naprošamo vas tudi, da smeti odvržete v za to namenjene zabojnike

💚 Ker želimo Kranjčankam in Kranjčanom ponuditi le najboljše in zagotoviti pester izbor, vabimo vse lokalne pridelovalce, kmetovalce in gostinske ponudnike, da se nam pridružite. Za več informacij smo na voljo na info@visitkranj.si.

Podrobnosti

Datum:
2. septembra, 2022
Čas:
16:00 - 17:00

Prizorišče

Visit Kranj
Visit Kranj
Gorenjska, 4000 Slovenia
Telefon:
(04) 238 04 50