MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Kr’ petek je!

21. junija @ 17:00

Kr' petek je!

☀️Od 31. maja do 6. septembra petkove popoldneve v Kranju poživlja dogodek Kr’ petek je!.

📍Dogaja se na Glavnem trgu ob vodnjaku, kjer vsak petek po službi Kranjčanke in Kranjčani sproščeno družijo ob hrani in pijači.

🍒Čez poletje bo Kr’ petek je! gostil tudi ponudnike s slastnim sezonskim sadjem in lokalnimi vrtnimi pridelki.

🍔Poleg bogato založenih stojnic, bo v osrčju mesta tudi pestra gastronomska ponudba, na svoj račun bodo prišli tudi sladokusci.

🎶Za prešerno vzdušje bo poskrbel pester program z zvoki različnih glasbenih mojstrov.

💚Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

♻️Na dogodku se uporabljajo izključno biorazgradljivi pribor, krožniki in vračljive kozarce iz trde plastike. Vse obiskovalce tudi naprošamo, da smeti ločujejo in jih zavržejo v za to namenjene zabojnike.

📸Vsi obiskovalci z udeležbo na prireditvi soglašajo, da lahko organizator fotografije obiskovalcev (kot del publike) z javne prireditve objavi na medijskih portalih oz. uporabi v komercialne ali druge poslovne namene organizatorja.

🚧Popolne zapore cest bodo potekale od 15. do 23. ure:
Glavni trg ob vodnjaku do križišča s Poštno ulico
Glavni trg ob vodnjaku – Prešernova ulica
Jenkova ulica

📣Za stanovalce mestnega jedra bo določena intervencijska pot, ki bo omogočala najhitrejši in najvarnejši dostop, in sicer bo potekala na relaciji: Poštna ulica, Tavčarjeva ulica, Maistrov trg, Reginčeva ulica, Tomšičeva ulica, Glavni trg in Poštna ulica.

Vse prihajajoče zapore so na voljo tudi na povezavi ceste.kranj.si

👋Zahvaljujmo se vam za upoštevanje zgornjih navodil in priporočil v organizaciji Zavoda za turizem in kulturo Kranj in vam želimo prijeten obisk!

Podrobnosti

Datum:
21. junija
Čas:
17:00 - 18:00

Prizorišče

Visit Kranj
Visit Kranj
Gorenjska, 4000 Slovenia
Telefon:
(04) 238 04 50