MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • OgledujeΕ‘ si dogodek v preteklosti.

KONTRADIKSHN + Curbrigen @ Hangar bar

14. junija @ 20:00

KONTRADIKSHN + Curbrigen @ Hangar bar

πŸ’₯ Ena redkih elektro-rock atrakcij π—žπ—’π—‘π—§π—₯π—”π——π—œπ—žπ—¦π—›π—‘ se vrača na priljubljeni oder v Izoli! Z njimi bodo tudi gostje 𝗖𝗨π—₯𝗕π—₯π—œπ—šπ—˜π—‘.

– – – – – – – –

🦜 Slovenska electro-rock maΕ‘ina πŠπŽππ“π‘π€πƒπˆπŠπ’π‡π je februarja lani izdala novo ploőčo 𝐀𝐇𝐄𝐀𝐃 πŽπ… πŽπ”π‘π’π„π‹π•π„π’ in se po pandemijskem dremeΕΎu vrača na odre po Sloveniji in Ε‘irom.
Zasedba se je koncertno kalila predvsem na tujih odrih, slovenskim klubom in festivalom pa v letu 2024 ponuja vizualno bogato sintetiko punka in sodobne elektronike, ki jo nekateri opisujejo kot “srečanje med Prodigy, Laibach in Chemical Brothers”.
– – – – – – – –


πŸ“€ π™½πš˜πšŸπš’ πšŠπš•πš‹πšžπš– π™Ίπ™Ύπ™½πšƒπšπ™°π™³π™Έπ™Ίπš‚π™·π™½ – 𝙰𝙷𝙴𝙰𝙳 𝙾𝙡 π™Ύπš„πšπš‚π™΄π™»πš…π™΄πš‚:
πš‚π™Ώπ™Ύπšƒπ™Έπ™΅πšˆ: spoti.fi/3NRg4TC
πš‚π™·π™Ύπ™Ώ: bit.ly/3NUnRjA

https://www.facebook.com/Kontradikshn
https://instagram.com/kontradikshn

– – – – – – – –

🦜 π—–π˜‚π—Ώπ—―π—Ώπ—Άπ—΄π—²π—» so tričlanski punkrock bend iz plesnivega lucijskega zakloniőča. Nastali so iz samega dolgčasa leta 2021 med “velikim lockdown-om”. Njihovo ime je nastalo kot poklon legendarnemu smučarju Priminu Zurbriggnu. Čeprav so mladi kot bend, člani
vsekakor to niso! V zadnjih 20 letih so bili aktivni v različnih
punk/HC/alternative/metal bendih kot so Valter brani Sarajevo, Tide, Ε½iΕΎolath, Second chance blown, Sensation…
Nekateri jih opredeljujejo kot melodični punk-rock v slogu 90ih let. Leta 2023 so v DIY slogu posneli in izdali album “Unknown destination”, istoimenski komad pa je bil med 29.1. in 4.2.2024 Pesem tedna na Radiu Koper (https://radiokoper.rtvslo.si/clanek/glasba/nam-je-to-vsec-in-smo-ze-zmagali/696883). Za isti komad so marca 2023 posneli Ε‘e video–ponovno v DIY slogu:https://www.youtube.com/watch?v=-DFf-mosAYI

https://instagram.com/curbrigen_
https://facebook.com/curbrigen
https://curbrigen.bandcamp.com/

Vstopna nova


https://www.youtube.com/@Curbrigen

– – – – – – – –
VSTOPNINA = 10 €
– – – – – – – –

Podrobnosti

Datum:
14. junija
Čas:
20:00 - 21:00

Prizoriőče

Hangar Bar
Hangar Bar
Obala, 6310 Slovenia
Telefon:
0599 25352