MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

koncert Yani Pearl & Martin Martis

14. junija @ 21:00

koncert Yani Pearl & Martin Martis

folk/celtic/pop koncert

Yani Pearl &Martin Martis

Edinstven zvok in karizmatična glasba. Glasba za dušo. Mednarodna naveza med Avstralko iz Melbourna Yani Pearl in Primorcem Martinom Martisom ustvarja nov, a hkrati znan in privlačen stil. Razvila sta svojevrsten zvok, ki se prepleta s folk glasbo. Začutiti je keltske korenine, vse skupaj pa je obarvano z glasbami sveta.
Yani Pearl je pevka in skladateljica, ki prihaja iz Avstralije in iz svojih škotskih korenin črpa keltski izraz. Je tudi pisateljica. Njen glas in besedila prenašajo odkrit in oseben pogled na življenje in pot, po kateri hodi.
Martin Martis je multiinstrumentalist, skladatelj, producent in zvočni inženir. Igral je v številnih zasedbah in projektih po svetu in doma, sodeloval z različnimi glasbenimi, plesnimi in gledališkimi
skupinami. Mojster improvizacije ustvarja orkestrske skladbe z nepričakovanimi kombinacijami instrumentov in snema lastna žanrske solo skladbe.
Tehnika in čustva spojena z dvema akustičnima kitarama, vokalom ter prečno flavto. Naravna fuzija dveh glasbenikov nam pričara intimno atmosfero, ki je hkrati polna energije in čutnosti. Občinstvo na koncertih je sestavljeno iz vseh generacij, kar poudarja, da je njuna glasba, glasba za vse.

Vstop prost.

Podrobnosti

Datum:
14. junija
Čas:
21:00 - 22:00

Prizorišče

Visit Kranj
Visit Kranj
Gorenjska, 4000 Slovenia
Telefon:
(04) 238 04 50