Select Page

Loading Events

« All Events

Koncert ROKNEMO GA! REPETITOR, DŽA LI BU in V OKOVIH!

October 14 @ 21:00 - 22:00

Koncert ROKNEMO GA! REPETITOR, DŽA LI BU in V OKOVIH!

ROKNEMO GA!

REPETITOR;
Beograjski garažni rock / post-punk trio REPETITOR je nedvomno ena najpomembnejših skupin zadnjega
desetletja na Balkanu in hkrati strogo varovana skrivnost evropskega rokovskega podzemlja. REPETITOR je poslastica za vse ljubiteljice in
ljubitelje avtentične izraznosti ter distorzirane blaznosti!
»They make you fall in love with guitar rock all over again and are arguably the best guitar band on the planet right now..

DŽA LI BU;
Punk rock skupina DŽA ILI BU je bila ustanovljena leta 1987 v Beogradu. To leto praznujejo 35 let delovanja. Doslej je izdala sedem studijskih albumov in odigrala več kot 600 koncertov po vsej Evropi. Skupina je bila vedno politično angažirana, proti vojni in diktaturi, in bila posledično v 90ih letih pogosto cenzurirana in pozvana na razne zagovore. Istih tem se lotevajo še danes, posneli so pesem “Diktator”, s katero so v Srbiji imeli kar nekaj težav ter odpovedanih koncertov.
Njihov zadnji sedmi studijskim albumom je “Sedma sila” in prvi singel s tega albuma, “Gasio sam mrak” so poslušalci radia BEOGRAD 202 izbrali za hit leta 2016. Pred tem so javnosti predstavili video za pesem “Globalni gradjanin”, ki pripoveduje o problemih sodobnega človeka v primežu svetovnega gospodarstva.

V OKOVIH!
Legende mariborskega panka ki so davnega 89′ zapečatili svojo usodo in se za dobrobit družbe in po spletu sumljivih okoliščin znašli vklenjeni V OKOVIH.

Details

Date:
October 14
Time:
21:00 - 22:00
Website:
https://www.facebook.com/events/474604141209710/

Venue

Štuk
Gosposvetska cesta 83
Maribor,2000Slovenia