MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Koncert: COSMO DAIVAT & MOJSTRI PASIVNE AGRESIJE – Orto Bar

28. septembra, 2023 @ 19:00

Koncert: COSMO DAIVAT & MOJSTRI PASIVNE AGRESIJE - Orto Bar

???????????????????????????????? ???????? ???????????????????????? ???????????????? ????????????????????! ????????

Vstopnina: 10,00 EUR (preko spleta ali na lokaciji)
KLIK: https://tinyurl.com/2ahsr69b ✅

________________________________________
???????????????????? ???????????????????????? so že z albumom “Svobodi vdan” dala slutiti, da bomo o njih še veliko slišali, po nizu uspešnic, gostovanj in koncertov pa so nam že dobro zlezli pod kožo. Cosmo Daivat je dom, kamor se zatečemo, ko se nam rocka! Peterica, ki igra, da uživa in ki ustvarja, da pove. Brez sentimentalne navezanosti na glasbene klasifikacije in žanrsko predalčkanje. Tu so, ker so ustvarili svoj slog in ker jih ustvarjalnost, v studiu in na koncertih, žene k višjim, boljšim ciljem.

Od leta 2011 so izdali dva EP-ja in dva studijska albuma, angleškega ‘I am Co.Da’ (2016, samozaložba) ter slovenskega ‘Svobodi vdan’ (2018, Dallas Records). Pred nekaj leti so opravili celovito turnejo po slovenskih klubih, izstopal je koncert v Cvetličarni na festivalu Antivalentinovo, kjer so ponudili energičen nastop ob vizualni podpori, ki je zelo navdušil obiskovalce, slišali pa smo jih tudi že v jutranjem koncertu na Valu 202 pri Andreju Karoliju.

Tokrat se vračajo v Orto Bar, kjer bodo ponudili svojo najboljšo verzijo ????
________________________________________
???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????? je rock zasedba iz Zgornje Savinjske doline. Zase pravijo, da so kljub kratki skupni poti nanizali že nekaj zanimivih dejstev. Njihov singel in videospot ‘Za menoj’ se je do nedavnega redno predvajal na oddaji Videotrak, bili so med zmagovalci natečaja Radio SI Standouts 2021, ter v zadnjem letu nastopili na precej atraktivnih prizoriščih – pred delavskim domom v Trbovljah, na Štuku v Mariboru, na festivalu Pank u modi v Beogradu ter nazadnje na prireditvi Break the silence v Celju. Fantje se spogledujejo se predvsem z rokovsko enostavnostjo in punkovsko iskrenostjo. V tem letu poleg igranja v živo pripravljajo svoj prvi album!

Podrobnosti

Datum:
28. septembra, 2023
Čas:
19:00 - 21:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/1047064652882333/

Prizorišče

Orto Bar
Orto Bar
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 232 16 74