MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Kokosy

21. oktobra, 2023 @ 21:00

Kokosy

Kokosy so 4-dimenzionalno bitje pretežno glasbene nature, ki slovenski glasbosferi ponuja svež vetrič nedefiniranosti. Žanrsko se Kokosy ne opredeljujejo pretirano, lahko bi dejali, da predstavljajo nov val indie-pop-jazz-funk-punk-softboirocka.

Fante že od leta 2019 družijo iskrena besedila in čedalje manj povprečne melodije. V njihovi zbirki koncertov se že nekaj časa nahajajo prizorišča, kot so Cvetličarna, Orto Bar in Škisova tržnica, aprila 2023 pa so v razprodanem Kinu Šiška predstavili svoj drugi album, Čustveni vrtiljak. Ta nas popelje skozi občutke, ki so prežemali Koko-druščino zadnjih nekaj let, vse od izida njihovega prvenca, Hudih bejb na dopustu. Kot pove že ime, je drugi album nabito poln spekter čustvenih poslastic. V njem najdemo funk romanco, prepovedano domišljijo, zasanjano gorsko himno, nahajpano Mariborsko pomarančo, prvi primer agnostično ritmične glasbe in še in še.

Z novim albumom so Kokosy vstopili v bendovsko adolescenco, ki jo uspešno raznašajo naokrog s koncerti po Sloveniji in tujini, oziroma po besedah Izidorjeve mami: “Sej tale vaš ansambel pa tud niti ni tok švoh, al kaj?”

Moštvo:
Silvo (Borisov štajerski alter ego)
Limona Izidor
Grenivka Anže
Mandarina Martin

IG: https://www.instagram.com/kokosy_/?hl=en
YT: https://youtube.com/@KOKOSYbend
FB: https://www.facebook.com/KOKOSYbend

Vstopnina:
– predprodaja: 12 eur
– na dan koncerta: 15 eur

Podrobnosti

Datum:
21. oktobra, 2023
Čas:
21:00 - 23:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/845412683597853/

Prizorišče

TrainStation SubArt
Kolodvorska cesta 8
Gorenjska, 4000 Slovenia