MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

KOKOSY in KAVČ // 18.5. ob 20:00 // Hangar Bar, Izola

18. maja @ 20:00

KOKOSY in KAVČ // 18.5. ob 20:00 // Hangar Bar, Izola

KOKOSY in KAVČ
18.5.2024
Hangar Bar, Izola

Vstopnina: 10 EUR v predprodaji, 15 EUR na dan dogodka

———-

Kokosy so 4-dimenzionalno bitje pretežno glasbene nature, ki slovenski glasbosferi ponuja svež vetrič nedefiniranosti. Fante že od leta 2019 družijo iskrena besedila in čedalje manj povprečne melodije. V zadnjih letih so neobremenjeno osvajali vse večja koncertna prizorišča širom Slovenije, aprila 2023 pa so v razprodanem Kinu Šiška predstavili svoj drugi album, Čustveni vrtiljak, radikalno širok spekter čustvenih odisejad in hecanja.
2024 je njihovo rojsnodnevno leto, saj praznujejo jubilejnih 5 let. Rojsni dan bodo praznovali marca v že zdavnaj razprodani Cvetličarni, toda ker imajo veliko tovarišev in kolegic, se praznovanje pomladi še zdaleč ne bo ustavilo. Pravzaprav bo v kokokoledarju celotno leto 2024 leto praznika, leto balonov, tortic, pesmi, šampanjcev, lupčkanja in objemanja.
To pravzaprav lahko pričakujete tudi na njihovih koncertih. Da vas s svojo energijo objamejo, polupčkajo in vas in izpustijo dokler ne izzveni zadnji Dmaj akord. Da vas pustijo s sladkim prioukusom, kot poleti lubenica ali pa pozimi lubenica. Da vas peljejo na dejt, kjer vas malo pecajo, ponesreči pobožajo po roki, vmes divje zažvalijo, pogledajo v dno vaše duše in vas spustijo ravno takrat, ko ste na vrhuncu. In potem do naslednjega špila mislite na njih in oni na vas. Vse najboljše za vas, vse najboljše za nas, vse najboljše in ide gas!
IG: https://www.instagram.com/kokosy_/?hl=en
YT: https://www.youtube.com/watch?v=Pdl9wdxjzFw&ab_channel=KOKOSY
FB: https://www.facebook.com/KOKOSYbend

———-

Kavč je nov obalni band s slovensko avtorsko glasbo, ki obsega večinoma podzvrsti rocka. Zasedbo sestavljajo trije – basist Tine Farkaš, kitarist Matej Mittendorfer in bobnar Žan Lenarčič. Material ustvarjajo približno leto dni, trenutno so v stanju izdajanja singlov, poleti pa sledi tudi album.

youtube: https://www.youtube.com/watch?v=InYgsppgyfM
facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100092377134696
instagram: https://www.instagram.com/kavc_of/?igsh=NzlpOXkxcWNucmFx

Podrobnosti

Datum:
18. maja
Čas:
20:00 - 21:00

Prizorišče

Hangar Bar
Hangar Bar
Obala, 6310 Slovenia
Telefon:
0599 25352