MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Jet Black Diamonds – predstavitev albuma – Kino Šiška

23. aprila @ 20:00

Jet Black Diamonds - predstavitev albuma - Kino Šiška

Pozor, pozor! 23. aprila na oder Katedrale prihajajo Jet Black Diamonds … in to z enim samim namenom, da Kino Šiško zatresejo v ritmih prihajajočega dolgometražnega albuma. ????????

Skupina je nase prvič opozoril že s singlom “Retro anorak”, zatem pa so sledili komadi “Še zadnjič”, “Večvredne romance” in “Daj le daj”, ki so peterico kaj kmalu ponesli med vidnejše predstavnike novega vala slovenske glasbe. Jeti so v prostorih Kina Šiška že nastopili na malem odru Komune ob predstavitvi svojega kratkometražnega albuma, letos pa se fantje vračajo, da osvojijo še veliki oder. Meseca aprila vipavski indie rockerji ne bodo prišli praznih rok, saj s seboj prinašajo množico novih pesmi z njihovega dolgometražnega prvenca z naslovom “Sladki problemi”. ????

In kakšni so ti sladki problemi o katerih fantje govorijo? O njih ste vsekakor že slišali v do sedaj izdanih singlih “Strah me je”, “Pridni fantje” in “Belo sonce”, ki skupaj napovedujejo prihod še zmeraj mladostno razigrane, a vseeno zvokovno zrelejše plate. Omenjeni komadi predstavljajo le delček plate, saj bo na novem albumu moč slišati še kar nekaj novih pesmi!

Na kratko: Jet Black Diamondsi se 23. aprila selijo iz Vipavske doline na veliki oder Kina Šiške in za vas pripravljajo svoj najdaljši, najimenitnejši, najlepši in nasploh najboljši koncert do sedaj. Zato si rezervirajte datum, kupite karte in 23. 4. zaplešite v ritmu sladkih problemov! ❤❤❤

???? KARTE SO ŽE V PRODAJI PREKO SPLETA IN PRODAJNE MREŽE EVENTIM:
???? 1. karte “Pridni fantje” so na voljo po 14€
(dijaki, študentje in upokojenci imajo na vse karte 20% popust) ????

Podrobnosti

Datum:
23. aprila
Čas:
20:00 - 22:00

Prizorišče

Kino Šiška
Kino Šiška
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 500 30 00