MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

JAN PLESTENJAK na Škofjeloškem gradu

27. avgusta, 2022 @ 20:00

JAN PLESTENJAK na Škofjeloškem gradu

Jan Plestenjak z novim albumom V naju še verjamem in velikim koncertom doma v Škofji Loki. Po štirih letih nestrpnega pričakovanja se Jan vrača domov v Škofjo Loko na Škofjeloški grad, kjer je s svojim bratom in mamo v zgodnjem otroštvu tudi živel. V okvirih Festivala Pisana Loka nam bo predstavil tokrat že 15. album in z njim 11 čudovitih avtorskih skladb, med katerimi ne manjkajo uspešnice, kot so ‘Meni dobro je’, ‘Zgoraj je nebo’ in ‘V naju še verjamem’.

Kot predskupina bo nastopila mlada Škofjeločanka Vita Renko s svojim bendom!

20.00 – Vrata
20.15 – Vita Renko & David Kreslin
21.30 – Jan Plestenjak

Jan Plestenjak, prekaljeni glasbeni maček, vsekakor spada med najuspešnejše in najbolj priljubljene slovenske glasbenike, ki se v svoji zavidljivi 30-letni karieri lahko pohvali z neštetimi hiti in razprodanimi koncerti.
Album ‘V naju še verjamem’, ki je nastajal v njem ljubem Strunjanu, tokrat vsebuje 11 avtorskih pesmi, ki jih je med drugim tudi sam produciral.Tokratni album slavi vero v prijateljstvo, ljubezen in vase. Nič kaj čudno tako ni, da je v k sodelovanju povabil kupico svojih prijateljev – odličnih glasbenikov in pevcev, za katere verjame, da »ne skoparijo z dušo, ko je z njo treba polniti jadra vsaki pesmi«.

Koncert je razprodan! Hvala.

Podrobnosti

Datum:
27. avgusta, 2022
Čas:
20:00 - 21:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/765697987926717/

Prizorišče

Agencija Koncerti
Gorenjska, Slovenia