MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Jakomini Trio / Jazz

2. aprila @ 20:00

Jakomini Trio / Jazz

Pobeg od rutine v svet glasbene virtuoznosti, topline in energije z edinstveno mešanico jazza, funka in sodobnih ritmov.

Hej, Prulčkovi ljubitelji globokih zvokov in svetovnih melodij! Pripravite se na glasbeno popotovanje z Jakomini Triom, skupino, ki briše meje med žanri. Z jazzom v srcu, klasiko v duši in etno ritmi v prstih, ta trio obljublja večer, kjer virtuoznost sreča toplino in novi svetovi se odpirajo skozi note.

Z izvirnimi kompozicijami in osvežujočimi interpretacijami znanih del, Jakomini Trio vodi skozi raznolike glasbene pokrajine, kjer vsaka nota pripoveduje zgodbo, vsak akord odseva čustvo. Svojo magijo so že delili na festivalih kot so Imago Slovenia in Jazzwerkstatt Graz, zdaj pa jo prinašajo v Prulček, obogateni z izjemnim glasom Tanje Filipović.

Na svoji turneji po Avstriji in Sloveniji se ustavljajo pri nas, da z edinstveno mešanico jazza, funka in sodobnih ritmov zapolnijo Prulčka z energijo, ki presega vsakdan. Ne zamudite priložnosti, da skupaj z nami zavrtite kompas glasbenih odkritij in se prepustite toku neponovljivih melodij.

Zasedba:
-Žan Cesar – trobenta
-Tilen Gavranovič – kitara
-Jernej Vindšnurer – kontrabas
-Tanja Filipović – vokal

Podrobnosti

Datum:
2. aprila
Čas:
20:00 - 21:00

Prizorišče

Prulček
Prulček
Ljubljana, 1000 Slovenia