MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Jadranje s KPŠ ⛵️

24. septembra, 2022 @ 00:00 - 27. septembra, 2022 @ 00:00

Jadranje s KPŠ ⛵️

Prav ste prebrali, KPŠ se prvič odpravlja na jadranje! Izkoristili bomo zadnje dni letošnjega poletja in se v družbi mladih, izkušenih skiperjev, v terminu od 24. do 27. septembra, podali na prav posebno izkušnjo. ⛵️

Dogajanje pod svobodnim soncem bo potekalo v obliki sproščenega skupinskega jadranja, na katerem bomo zabavo🥳, šport🏊🏼‍♀️, adrenalin⚡️ in dobro družbo 💃🏻🕺🏻 združili z vetrom in čudovitimi otoki Dalmacije. Ogledali si bomo zanimive otoke, spoznali dalmatinska mesta, se kopali v idiličnih zalivčkih, ob večerih pa poskrbeli za druženje in zabavo.

Avanturi naproti se bomo podali z dvema jadrnicama, kar bo jadranje naredilo še bolj zanimivo. Jadralsko predznanje za udeležbo ni potrebno, saj bomo morske počitnice nadgradili z jadralnim tečajem. Tako si bo vsak od udeležencev lahko izbral svojo vlogo na jadrnici in imel možnost postati aktiven član posadke.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

👉🏻 Ker se zavedamo, da je jadranje v osnovi precej “drag špas”, hkrati pa si želimo, da bi ga imeli možnost podoživeti prav vsi, si ga vselej prizadevamo izvesti po vsem dostopni ceni.

• 280 EUR za KPŠ člane in
• 350 EUR za vse ostale.

Navedena cena zajema 𝐚𝐥𝐥 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯𝐞-aranžma:

⛵️ najem jadrnice
🙋🏻‍♂️ najem skiperja
🐟 hrano
🍻 pijačo
🧹 čiščenje jadrnice
💤 posteljnino
⛽️ gorivo
⚓️ priveze/marine
🎉 animacijo
💰 turistično takso
🚕 prevoz

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

PRIJAVA: https://forms.gle/yWNHh4bT1hwziprF8

*S prijavo ne odlašajte, ker je število mest OMEJENO. Prijava poteka po načelu “kdor prvi pride, prvi melje”, ker pa gre za študentski dogodek, imajo kljub vsemu prednost študentje. Po prijavi vas bomo kontaktirali, da se dogovorimo za plačilo. V kolikor plačilo ne bo poravnano v dogovorjenem roku, je vaša prijava brezpredmetna. Odjave so možne do 1. septembra. V primeru odjave po tem roku, vam nismo dolžni vrniti denarja.

Podrobnosti

Začetek:
24. septembra, 2022 @ 00:00
Konec:
27. septembra, 2022 @ 00:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/3328968054047361/

Prizorišče

Klub posavskih študentov
Cesta krških žrtev 105
Zasavje in Posavje, 8270 Slovenia
Telefon:
040 801 953