MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Innocent Music w/ Sidney Charles

16. septembra, 2023 @ 23:00

Innocent Music w/ Sidney Charles

Innocent Music se vrača v podzemlje Kersnikove 16. Septembra. Na prvem – otvoritvenem večeru nove sezone bo glavni gost Sidney Charles, ki bo v Sloveniji nastopil prvič! Na glavnem plesišču se mu bosta pridružila še eden najboljših Izraelskih artistov Osadon in pa seveda naš Aney F., plesišče bo ogrel Uno Taman! V baru pa se bodo predstavili ostali perspektivni nedolžni residenti F.Sonik, Soniks & Polyy! Vabljeni!

Main Floor ♫
SIDNEY CHARLES ????????
OSADON ????????
ANEY F.
UNO TAMAN

Bar ♫
F. SONIK
POLY
SONIKS
___________________________
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
FB: Innocent Music & K4
IG: innocent_music_ & klub_k4
STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
Predprodaja:
Early Bird 14€ (till August 13 or Sold Out)
Regular 1 16€ (till September 3 or Sold Out)
Regular 2 18€ (till September 15 or Sold Out)

Online: https://olaii.com/event/3251/innocent-music-w-sidney-charles
Offline: Trafika 3DVA & OMV
Na dan dogodka: 20€
INFO: info@innocentmusic.si & info@klub-k4.si

Sidney Charles je trenutno eden izmed najbolj vročih minimal house artistov, ki je v zadnjih nekaj letih s svojo široko paleto zvokov vse od “minimal-house/a, uk garage/a in vse do electra” navdušili privržence novejše rave generacije, ki so mu prinesle nastope praktično po celem svetu, v prejšnjem letu pa je celo zasedel prvo mesto najbolj prodajanih minimal artistov na vodilnem spletnem portalu Beatport. Njegove izdaje lahko slišite na založbah kot so Locus (Enzo Siragusa), Hot Creations (Jamie Jones), Cecille (Nick Curly), Eastenderz (East End Dubs), PIV (Prunk), Microhertz (Archie Hamilton), No Art (Anotr). če jih omenimo zgolj nekaj in pa seveda na njegovi založbi Heavy House Society. Sidney obljublja nepozabno noč v Ljubljanski kleti z njegovim prvencem v Sloveniji!

Osadon je eden izmed najbolj popularnih artistov zadnjih dveh desetletij iz bližnjega vzhoda, rojen in živeč v Tel Aviv-u, kjer tudi redno nastopa. Njegove izdaje lahko slišite na Stereo Productions (Chus & Ceballos), Wired in pravtako na naši Innocent Music! Nastopal je že po celem svetu tokrat pa bo tudi on v Sloveniji nastopil prvič!

Aney F. je eden tistih redkih domačih imen, ki je nastopal že praktično po vsem svetu; od večine Evropskih držav pa vse do Avstralije, Kanade ter Severne, Srednje in Južne Amerike pa celo tja do bližnjega Vzhoda. Prav tako je nastopal na vseh pomembnejših festivalih v regiji, dolga leta pa je polnil tudi plesišča legendarne Ambasade Gavioli, kjer je bil tudi njen poslednji resident. Njegove izdaje lahko slišite na Subliminal (Erick Morillo), Saved (Nic Fanciulli), Deeperfect (Stefano Noferini) in seveda na svoji Innocent Music! Nedavno se je tudi odzval na povabilo Steve Lawler-ja in se pridružil njegovi novo nastali management agenciji Talents F1rst!

Pričakujte celonočno popotovanje, vse od deep minimala pa do techno housea. Vsekakor dogodek, ki ga ne gre zamuditi!
V baru, na malem plesišču se vam bodo predstavili še naši najnovejši residenti F.Sonik, Soniks & Poly, katerih izdaje že lahko slišali na naši založbi. Vsekakor vas ne bodo pustili ravnodušne. Se vidimo na plesišču!

Podrobnosti

Datum:
16. septembra, 2023
Čas:
23:00 - 01:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/6156206821169218/

Prizorišče

Klub K4
Klub K4
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
031 424 111