MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Glasbeni večeri pod grajsko lipo: NEISHA

31. avgusta, 2022 @ 20:30

Glasbeni večeri pod grajsko lipo: NEISHA

🎶Neisha je odlična glasbenica, ki odrske deske solo kariere brusi že 16 let, vse od nastanka njenega izrednega CD prvenca Neisha. Sledila so leta, ki so prinesla še veliko dobre glasbe in mnogih mednarodnih sodelovanj z glasbenimi velikani iz regije (Vlatko Stefanovski, Vlado Kreslin, Gibboni, Massimo, Parni Valjak, Branko Đurić, Aki Rahimovski, Valentino Kanzyani, Big foot mama, Pero Lovšin, Zoran Predin, Slovenska filharmonija, Simfonični orkester in Big Band RTV Slovenija, orkestra Slovenske policije in vojske, Tokac, Dan D, Kornelije Kovač in mnogi drugi).

🎹Neishin album Vrhovi in je postregel s kopico čudovitih skladb (Vrhovi, Bežim, Prihaja maj), ki osvajajo vrhove glasbenih lestvic. Skladba Vrhovi je bila med najbolj predvajanimi skladbami na radijskih valovih leta 2017.

👏Neisha se je z leti razvila v odlično glasbeno ustvarjalko in performerko, ki obvlada oder, predvsem pa se najbolj posveti dinamiki, virtuoznosti in dialogu s svojo cenjeno publiko. Letos spomladi je izdala album Dvigam jadra.

❗Nakup vstopnic lahko v Kranjski hiši do 30. 6. opravite tudi z bonom BON21❗

🎫 Vstopnice so na voljo na vseh Eventim prodajnih mestih, Petrol servisih, v Kranjski hiši in spletni strani Eventima.

Podrobnosti

Datum:
31. avgusta, 2022
Čas:
20:30 - 21:30
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/611609796690534/

Prizorišče

Visit Kranj
Visit Kranj
Gorenjska, 4000 Slovenia
Telefon:
(04) 238 04 50