MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Funk Fact

9. julija, 2022 @ 20:30

Funk Fact

Veliki koncert skupine Funk Fact v Špitalu za prjatle!

Funk fact se vrača tja, kjer se je vse skupaj začelo, z močno okrepljeno ekipo čisto norih vokalnih in inštrumentalnih gostov! Pridite, če upate! Funk Fact je zasedba štirih prijateljev iz Celja in širše okolice. Po več kot desetih letih skupnega preigravanja po najrazličnejših zasedbah, so se združili z željo po skupnem ustvarjanju in igranju funka s primesmi vsega možnega. Neznani YouTube komentator enega izmed njihovih videov pravi: »Tight, right, outta sight!«

Funk Fact so:

– Leon Firšt (klaviature) je eden najbolj izvajanih in največkrat nagrajenih slovenskih skladateljev mlajše generacije, multiinštrumentalist in aranžer, za katerega je značilna žanrska fluidnost, saj se uspešno loteva sodobne klasične glasbe, filmske glasbe, muzikalov, jazza, popa…

– Alen Kovše (vokal, kitara), znan tudi kot frontman skupine Take Off, je eden najprodornejših moških vokalov na sceni in šolan jazz kitarist, ki mu pa ni niti najmanjši problem pohoditi tudi kakšen drive pedalček.

– Jaka Krušič (bas) je zelo zaželjen jazz kontrabasist in izkušen bas kitarist, član prenekatere ritem sekcije, ki včasih za Funk Fact napiše tudi kakšno zakomplicirano besedilo.

– Gregor Hrovat (bobni) je magistriran tolkalist, ki ima za sabo veliko uspehov na tekmovanjih in solističnih nastopov z orkestri, zadnja leta pa je prepoznaven kot eden najbolj iskanih session bobnarjev v Sloveniji.

𝐂𝐞𝐧𝐚 𝐯𝐬𝐭𝐨𝐩𝐧𝐢𝐜𝐞: 𝟏𝟓,𝟎𝟎 €
𝐏𝐫𝐨𝐝𝐚𝐣𝐧𝐨 𝐦𝐞𝐬𝐭𝐨: 𝐒̌𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐳𝐚 𝐩𝐫𝐣𝐚𝐭𝐥𝐞

Podrobnosti

Datum:
9. julija, 2022
Čas:
20:30 - 21:30
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/424357699518625/

Prizorišče

Špital Za Prjatle
Slomškov trg 5
Celje, 3000 Slovenia
Telefon:
031 468 888