MyNight Logo
Icon for a home button
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fotografska delavnica

November 24 @ 17:00 - 19:00

Fotografska delavnica

Vabimo vas, da se udeležite serije fotografskih delavnic, ki bodo potekale dvakrat mesečno ob četrtkih ob 17. uri v prostorih kluba Monokel. Spoznali boste svoje fotoaparate, kakšen nov trik in krepili svoje ustvarjalne duše. Dobrodošel_a je vsak_a, ki si želi sodelovati in pogledati življenje skozi rožnati objektiv.

Delavnic se lahko udeležite s telefonom ali fotoaparatom in so namenjene tako amaterskim navdušencem, kot tistim s predhodnim poznavanjem fotografije.

Delavnice bo vodila fotografinja Monika Zupin in bodo prilagojene predhodnemu znanju udeležencev_ek, na njih pa se boste naučili_e uporabe svojih naprav, njihovih zmožnosti, kaj lahko pridobimo s primerno osvetlitev/ozadjem/motivom, zakaj se uporabljajo določene funkcije fotoaparata(njene prednosti in slabosti, različni efekti) … in tako pridobili teoretično in praktično znanje skozi različne segmente fotografije.

Rok za prijavo na delavnice je 23. 11. 2022. Obrazec za prijavo najdeš na povezavi -> https://forms.gle/uBS67jceNtcHxH2y9

Prvo srečanje bo v četrtek, 24. 11. 2022, ob 17. uri.

Vabljeni_e!
__________________

Program Kulturnega centra Q podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.
__________________

ŠKUC – Kulturni center Q in ŠKUC LL obveščata:

Naši prostori predstavljajo varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjeni LGBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com ali na FB strani kluba Tiffany ali kluba Monokel.

Details

Date:
November 24
Time:
17:00 - 19:00
Website:
https://www.facebook.com/events/1654895941621200/

Venue

Klub Monokel
Klub Monokel
Ljubljana,1000Slovenia