MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi Dogodki

FANFARE CIOCARLIA @ Kino Šiška

25. septembra @ 20:00 - 22:00

FANFARE CIOCARLIA @ Kino Šiška

EN_https://www.kinosiska.si/en/dogodek/fanfare-ciocarlia/

Koncert @ Katedrala

Romunska zasedba Fanfare Ciocărlia, ki velja za eno najpomembnejših godb na pihala na svetu, prihaja v Ljubljano na noč razposajene, brzinsko natempirane glasbe, ki je med drugim zasvojila tudi ugledne medije, kot sta NPR in The Guardian, ter celo legendarnega Borata!

ZA FENE: Druga godba, Youngblood Brass Band, Guča …

Fanfare Ciocărlia, godba na pihala iz odmaknjene romunske vasi, je ena tistih malo verjetnih zgodb, ki jih lahko napiše samo glasba. Dvanajsterica že več kot 25 let osvaja svet s svojo edinstveno mešanico tradicionalne vzhodnoevropske glasbe, džeza, popa in rocka. Z noro natančnostjo in vratolomnim tempom vas bodo popeljali na divjo vožnjo skozi obsežen repertoar priljubljenih kultnih skladb, od punka do klasične glasbe.

🎵 https://youtu.be/rmdpVuG-fGA

Glasba Fanfare Ciocărlia, ki prihaja iz Zece Prăjini, vasice v severovzhodni Romuniji blizu meje z Moldavijo, je globoko zakoreninjena v bogati kulturni dediščini regije. Njihovi nastopi so veselo slavljenje življenja, polni udarnih sunkov tub in tenorskih rogov, prepletenih z divjo kakofonijo trobent in saksofonov. To je bend, ki želi ljudem pričarati nasmehe na obraze in jih razplesati do jutranjih ur. Njihova nalezljiva energija jih je med drugim popeljala na slavno serijo NPR Music Tiny Desk Concert, jim prislužila pohvale medijev, kot je The Guardian, in nagrado Songlines Music Awards, ter jim zagotovila mesto v glasbeni spremljavi filmske uspešnice Borat: Naknadni film.

🎵 https://youtu.be/2mHFjJszcpU

Tisti, ki so ujeli njihov nastop na festivalu Okarina leta 2018, vam bodo zagotovo povedali, da je videti Fanfare Ciocărlia v živo edinstveno doživetje, ki ga ne smete zamuditi. S svojim neustavljivim zvokom se bodo septembra ustavili tudi v Kinu Šiška, tako da se nam obeta nepozaben večer, poln energije, strasti in čistega veselja do glasbe.

👉VSTOPNICE ŽE V PRODAJI PREK SPLETA IN PRODAJNE MREŽE EVENTIM:
https://www.eventim.si/si/vstopnice/fanfare-ciocarlia-ljubljana-kino-siska-608655/event.html

▪ Predprodaja: 18 €
▪ Prodaja: 22 €
▪ S popustom (d/š/u): 14,40 €

Organizacija: Kino Šiška
______________________________________
🗞 PRIJAVI SE NA KŠ NEWSLETTER:
https://bit.ly/3In9saP

Podrobnosti

Datum:
25. septembra
Čas:
20:00 - 22:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/555961603309479/

Prizorišče

Kino Šiška
Kino Šiška
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 500 30 00