MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Ectratis / Rock fusion

16. maja @ 19:00

Ectratis / Rock fusion

Pop rock s pridihom progresivnega in jazzovskega zvoka, ki prebuja nostalgijo po novovalnih uspešnicah 80. let.

V Prulčku se obeta nekaj posebnega – koncert skupine Ectratis, kjer se bodo prepletale melodije pop rocka z niansami progresivnega in jazzovskega pridiha. Ta zagrebški bend, pod vodstvom Mateja Blečića, prinaša edinstveno glasbeno izkušnjo, ki je tako raznolika kot sveobuhvatna.

Ectratis, ki se je začel leta 2014, vas bo popeljal skozi časovni stroj zvočnih doživetij – od prvih demo posnetkov do najnovejšega singla “Sunday Morning”, ki prinaša spomin na novovalne hite 80. let. Ta bend združuje klasično rock postavo z dodatkom pristnih vokalov in ritmov, ki vzbujajo nostalgične občutke in svežino sodobne glasbe.

Pridružite se nam na koncertu, kjer boste doživeli prepletanje preteklosti in sedanjosti, ki se izraža skozi bogat, večplasten zvok. Ectratis obljublja večer, poln emocionalnih vzponov in padcev, z glasbo, ki vas bo ganila, razvedrila in popeljala na potovanje skozi čas.

Zasedba:
-Matej Blečić – vokal, klavijature, kitara
-Hana Stanišić – vokal
-Tomislav Tonković – kitara
-Ivan Starčević – bas kitara
-Tin Brkljačić – bobni

https://youtu.be/MOeIa9qHQVw (novi spot “Vjeruj mi”) https://youtu.be/iaeoY21EAvM (koncert u Močvari) https://youtu.be/0HOthxWCfKs (spot za “Bicycle”) https://youtu.be/WJaC-35XJew (spot za “Tvoje ime”)

Podrobnosti

Datum:
16. maja
Čas:
19:00 - 20:00

Prizorišče

Prulček
Prulček
Ljubljana, 1000 Slovenia