MyNight Logo
Icon for a home button
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DNŠ JADRANJE 2022

September 17 @ 09:00 - September 23 @ 00:00

DNŠ JADRANJE 2022

Prav ste prebrali, naša slana avantura se vrača!🐳
Zopet bomo docela izkoristili zadnje dni letošnjega poletja in se v družbi mladih, izkušenih skipperjev, v terminu od 17. do 23. septembra, podali na prav posebno izkušnjo.
Dogajanje pod svobodnim 🔆 bo potekalo v obliki sproščenega skupinskega jadranja, na katerem bomo zabavo🥳, šport🏊🏼‍♀️, adrenalin in dobro družbo💃🏻🕺🏻 združili z vetrom in čudovitimi otoki Dalmacije🏝. Ogledali si bomo zanimive otoke, spoznali dalmatinska mesta, se kopali v idiličnih zalivčkih, ob večerih pa poskrbeli za druženje in zabavo.
Avanturi naproti se bomo podali z več enakimi jadrnicami, kar bo jadranje naredilo še bolj zanimivo. Jadralsko predznanje za udeležbo ni potrebno, saj bomo morske počitnice nadgradili z jadralnim tečajem. Tako si bo vsak od udeležencev lahko izbral svojo vlogo na jadrnici in imel možnost postati aktiven član posadke.
💵 Ker se zavedamo, da je jadranje v osnovi precej “drag špas”, hkrati pa si želimo, da bi ga imeli možnost podoživeti prav vsi, si ga vselej prizadevamo izvesti po vsem dostopni ceni. Ta ostaja podobna kot vsa leta in sicer:
– 450 EUR za DNŠ člane in
– 500 EUR za vse ostale.
Navedena cena zajema all inclusive- aranžma, ta pa vključuje naslednje:
– najem jadrnice⛵️,
– najem skipperja🗺,
– hrana🍤,
– pijača🍻,
– čiščenje jadrnice,
– posteljnina 💤,
– gorivo⛽️,
– priveze/marine⚓️,
– animacija🎉,
– turistična taksa in
– privlačno darilo🎁.
V ceno ni vključen prevoz na relaciji Novo mesto-Biograd-Novo mesto, ki znaša 20-30 EUR.

Prijavni obrazec: https://forms.gle/yMkTEe2sJKMH5RaX8

S prijavo ne odlašajte, ker je število mest omejeno. Prijava poteka po načelu “kdor prvi pride, prvi melje”, ker pa gre za študentski dogodek, imajo kljub vsemu prednost študentje.
Po prijavi vas bomo kontaktirali, da se dogovorimo za plačilo. V kolikor plačilo ne bo poravnano v dogovorjenem roku, je vaša prijava brezpredmetna. Odjave so možne do 1. septembra. V primeru odjave po tem roku, vam nismo dolžni vrniti denarja.
**V primeru odpovedi dogodka kot posledica novih regulacij v kontekstu koronavirusa, ste seveda upravičeni do 100 % vračila denarja. Upajmo, seveda, da slednje ne bo potrebno 😊

Details

Start:
September 17 @ 09:00
End:
September 23 @ 00:00
Website:
https://www.facebook.com/events/1125277911672084/

Venue

Društvo novomeških študentov
Dilančeva ulica 1
Dolenjska, 8000 Slovenia
Phone:
064 139 100