MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Dear Annie / Future RnB

8. februarja @ 20:00

Dear Annie / Future RnB

RnB POP Funk – eklektična avtorska zasedba iz Ljubljane. Unikatna kombinacija analognih in digitalnih zvokov z izstopajočim ženskim vokalom

Pozor, ljubitelji RnB, POP in Funk glasbe! Prulček z velikim navdušenjem napoveduje koncert ljubljanske avtorske zasedbe Dear Annie. Ta edinstvena skupina je znana po svoji glasbeni inovativnosti in se je uveljavila kot ena izmed najbolj progresivnih zasedb na naši sceni.

Dear Annie na oder prinese svojo unikatno mešanico analognih in digitalnih zvokov, obogatenih z izstopajočim ženskim vokalom. Annin čarobni glas je hkrati močan in nežen, vas popelje skozi različne glasbene žanre – od popa, R&B, jazza, funka, do neo-soula.

Dear Annie izstopa s svojimi hipnotičnimi ritmi in prostornimi melodijami, ki preizkušajo meje običajnega, ustvarjajoč nenavadne vzorce, ki vas bodo takoj pritegnili in vas popeljali v drugo dimenzijo.

Ne zamudite te glasbene ekstravagance, kjer boste doživeli mešanico raznolikih žanrov in edinstvenih zvokov. Pridružite se nam v Prulčku za nepozaben koncert, ki bo zadovoljil vse vaše glasbene čute.

Zasedba:
-Anja Trobec – vokal, klaviature
-Marko Petrič – bas
-Zlatko Djogič – bobni
-Julijan Erič – kitara

Podrobnosti

Datum:
8. februarja
Čas:
20:00 - 22:00

Prizorišče

Prulček
Prulček
Ljubljana, 1000 Slovenia