MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Dan D – Tiho

14. junija @ 21:00

Dan D – Tiho

🎭Novomeška skupina Dan D ima več obrazov, in vsi so pravi. Lahko so ena najprepoznavnejših slovenskih rock zasedb, ki niza hite kot so Voda, Čas, Ko hodiš nad oblaki, Plešeš in podobni, lahko so drzni osvajalci neskončnih globin misli in širnih prostranstev glasbe, lahko pa so tudi akustični godci, ki vam z ribežnom, steklenicami, bisernico in zvončki pričarajo tih intimen večer. Vsak od teh obrazov ima svoje mesto in čas, vsi pa se med seboj prepletajo.

🎶S projektom Tiho, ki je kot album izšel tudi na kaseti, so osvojili poslušalce po slovenskih gradovih in drugih intimnejših prizoriščih, z vsakim koncertom pa mu dodajo tudi nove, sveže note.Skupina to poletje s tem projektom prihaja tudi na oder Letnega gradu Khislstein, kjer bo vse prej kot tiho.

🙌Koncert v kranjskem amfiteatru je del pestrega Prešernega poletja. Celoten program si oglejte na 📲 https://www.visitkranj.com/izbrani-dogodki/preserno-poletje

🎫Vstopnice so na voljo preko spleta 📲 https://bit.ly/444WrhS , vseh Eventim prodajnih mestih, Petrol servisih in v Kranjskih hiši (Glavni trg 2).
Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

📸Vsi obiskovalci z udeležbo na prireditvi soglašajo, da lahko organizator fotografije obiskovalcev (kot del publike) z javne prireditve objavi na medijskih portalih oz. uporabi v komercialne ali druge poslovne namene organizatorja.

Podrobnosti

Datum:
14. junija
Čas:
21:00 - 22:00

Prizorišče

Visit Kranj
Visit Kranj
Gorenjska, 4000 Slovenia
Telefon:
(04) 238 04 50