MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Daði Freyr: im doing a tour @ Kino Šiška

16. septembra @ 20:00 - 22:00

Daði Freyr: im doing a tour @ Kino Šiška

EN_https://www.kinosiska.si/en/dogodek/dadi-freyr-im-doing-a-tour/

Koncert @ Kino Šiška

Jeseni v Šiško na edini nastop v regiji prihaja islandski evrovizijski fenomen Daði Freyr, ki se je z viralnimi uspešnicami, kot je »Think About Things«, zasidral v srca poslušalcev po celem svetu! Na nastopu nam bo predstavil svoj novi album, prvi, ki je v celoti v angleščini.

ZA FENE: Eurosong, Parcels, Little Big…

V Berlinu živeči islandski glasbenik Daði Freyr se je z glasbo ukvarjal že od malih nog, toda do svetovne slave je potreboval še nekaj časa – natančneje, do 2020, ko je s poskočnim retro hitičem »Think About Things« zmagal na islandskem izboru za Evrovizijo. Stavnice so islandskemu frajerju napovedovale gladko zmago na priljubljenem tekmovanju, vendar je končno zmagoslavje odnesla korona, zaradi katere je bila Evrovizija tistega leta odpovedana. Vseeno pa ni bilo vse zaman, saj je »Think About Things« začel krožiti po spletu, tudi po zaslugi Daðijevih prikupno nerodnih plesnih gibov, in požel odobravanje tudi med zvezdniki, kot sta Russell Crowe in Jennifer Garner. Vseprisotna skladba je na koncu celo pristala med Top 10 skladbami leta po izboru revije Time.

🎵 https://youtu.be/VFZNvj-HfBU

Daði Freyr je viralni uspeh dobro unovčil. Leto pozneje se je vrnil na Evrovizijo s skladbo »10 Years« in zasedel visoko četrto mesto, od takrat pa njegov sloves le še raste – tako kot milijonske cifre spletnih pretokov in ogledov. Letos poleti bo izšel njegov hudomušno poimenovani album I Made An Album, njegova prva v celoti angleška izdaja, ki z discom navdahnjeni pop spaja z značilno samorefleksijo in pozitivnim pogledom na svet. Kot pravi sam: »Imejte radi, kdor ste, razen če ste grozna oseba – v tem primeru se pa spremenite!«

🎵 https://youtu.be/2Q-aC9dTR3s

Po rekordno hitro razprodani svetovni turneji se Daði Freyr zopet podaja tudi na koncertne odre. V sklopu obsežne evropske turneje se bo septembra ustavil tudi na ekskluzivnem regionalnem nastopu v Šiški. Zaradi izjemnega povpraševanja svetujemo, da ne odlašate z nakupom vstopnic.

👉 Vstopnice v prodaji prek spleta in prodajne mreže Eventim: https://www.eventim.si/si/vstopnice/dadi-freyr-ljubljana-kino-siska-606774/event.html
– EARLY BIRD (sold out): 18 EUR
– Predprodaja: 22 EUR
– Prodaja: 25 EUR
– S popustom (sold out): 17, 60 EUR

Organizacija: Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi. Platforma Liveurope je sofinancirana s strani programa Evropske unije Ustvarjalna Evropa.

Podrobnosti

Datum:
16. septembra
Čas:
20:00 - 22:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/3039249156371101/

Prizorišče

Kino Šiška
Kino Šiška
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 500 30 00