MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Chat GPT, na pomoč! // KOR-NET gre digitalno

22. novembra, 2023 @ 18:00

Chat GPT, na pomoč! // KOR-NET gre digitalno

KOR-NET je v mesecu novembru zate pripravil sklop brezplačnih delavnic, s katerimi želimo prispevati h grajenju digitalnih kompetenc v koroškem mladinskem sektorju ter le-tega bolje pripraviti na prihodnost. Delavnice so namenjene aktivni mladini, mladinskim delavcem, nevladnikom in vsem ostalim, ki želite ostati v stiku s sodobnimi trendi in ki za to uporabljate digitalna orodja. ????

???????????????? ????????????, ???????? ????????????????????̌! ????

Imaš kdaj težavo napisati kakšno besedilo? Ne skrbi, pripravili smo delavnico, na kateri se bomo spoznali s ChatGPT-jem, ki ti (lahko) priskoči na pomoč, ko je časovni pritisk prevelik, da bi razmišljal_a izključno s svojo glavo.

V današnjem digitalnem svetu je postala umetna inteligenca ključna pri reševanju različnih nalog in izzivov. Eno izmed najnaprednejših orodij na tem področju je prav ChatGPT – zmogljiv jezikovni model, razvit za pomoč in reševanje raznolikih nalog.

Naša delavnica “Chat GPT, na pomoč!” je zasnovana z namenom, da ti ponudi poglobljen vpogled v možnosti, ki jih ponuja ChatGPT, ter ti pomaga izkoristiti njegove funkcionalnosti v raznolikih kontekstih.

Skupaj bomo raziskali prihodnost komunikacije s pomočjo umetne inteligence!

Datum: 22. 11. 2023, 18.00
Trajanje: 90 min
Predavatelj: Jan Magdič
Format: ZOOM
Prijave: https://forms.gle/T2fAeR6kiMwrg7aq6

Delavnica je BREZPLAČNA!

Podrobnosti

Datum:
22. novembra, 2023
Čas:
18:00 - 20:00

Prizorišče

Kmkc Kompleks
Čečovje 5
Koroška, 2390 Slovenia
Telefon:
031 777 571