MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

Buč Kesidi (SRB) [open air]

19. julija @ 20:00

Buč Kesidi (SRB) [open air]

Buč Kesidi je indie-rock and roll-elektro-disco duo iz Pančeva, ki ga sestavljata Luka Racić na kitari in Zoran Zarubica na bobnih. Trenutno napovedujeta novi album, ki bo zunaj predvidoma nekje konec leta. Ta album prihaja po albumu “Euphoria” iz leta 2019 in spremljajočem koncertnem filmu “Euphoria Live” iz leta 2020.

Album “Euphoria” je bil prepoznan kot najboljši domači album leta 2019 in nominiran za nagrado za najboljši neodvisni evropski album leta. Zasedba ima za seboj debitantski album »Possessive-Ospulsivni Hospul«, ki mu sledi pet popularnih singlov in videospotov ter dolgoletna serija koncertov po regionalnih klubih in festivalih, vključno z glavnim odrom festivala EXIT, glavnim odrom Arsenal Festa in beograjskega Beer Festa.

“Evforijo” so najavile radijske uspešnice “Nema ljubavi u klubu” iz leta 2018, “Đuskanje ne pomaže” in “TIHO” iz leta 2019, ki so zaznamovale prehod benda v modernejši in bolj elektronski zvok. Izid albuma je pospremila turneja, na kateri so bili razprodani koncerti v Zagrebu, Novem Sadu, Kragujevcu, Nišu in Beogradu, nato pa še koncertni film “Buč Kesidi: Euphoria Live” iz leta 2020, ki je imel regionalno kinematografsko turnejo poleti 2021.

Zasedba je potem nadaljevala s koncertno turnejo, v okviru katere je med drugim igrala na glavnem odru festivala Exit 2021, glavnem odru na odprtju Arsenal festa 2022, imela razprodan samostojni koncert na Kalemegdanu in pet razprodanih koncertov na dvorišču Akademije likovnih umetnosti v Zagrebu.

Po razprodani Kino Šiški februarja letos, bo dvojec nastopil tudi na našem poletnem odru.

povezave
https://www.instagram.com/buckesidi/
https://www.facebook.com/buckesidi/
https://www.youtube.com/c/buckesidi
_________________________

Vstopnice:
– Predprodaja:
— prvih 50: 15 eur
— ostale: 18 eur
– na vhodu: 22 eur

Podrobnosti

Datum:
19. julija
Čas:
20:00 - 21:00

Prizorišče

TrainStation SubArt
Kolodvorska cesta 8
Gorenjska, 4000 Slovenia