MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Billy Talent, Frank Turner, The Menzingers in Sincere Engineer v Kinu Šiška

5. junija, 2023 @ 19:00

Billy Talent, Frank Turner, The Menzingers in Sincere Engineer v Kinu Šiška

BILLY TALENT
billytalent.com
FRANK TURNER AND THE SLEEPING SOULS
frank-turner.com
THE MENZINGERS
themenzingers.com
SINCERE ENGINEER
sincereengineer.com

Billy Talent in Frank Turner se v družbi The Menzingers in Sincere Engineer vračata v Ljubljano!

V Kinu Šiška bomo v enem festivalskem večeru združili štiri velika imena, ki se v juniju potikajo po Evropi – kanadske punk rockerje Billy Talent, angleškega folk punk poeta Franka Turnerja, v punk krogih težko pričakovane Američane The Menzingers ter hudo obetajoče Sincere Engineer.

Billy Talent najbrž ne potrebujejo precej dolge predstavitve. Vsesplošno priljubljeni kvartet je pod imenom Pezz nastal že leta 1993, leta 2001 filmsko spremenil ime v Billy Talent ter zaslovel z istoimenskim prvencem. Slovenskemu občinstvu so se predstavili na zadnji izvedbi festivala Rock Otočec, v Ljubljano pa se vračajo s svežo šesto ploščo Crisis of Faith.

Tudi Frank Turner ni tujec slovenskih odrov. Še več. V Kinu Šiška je s svojo vrhunsko spremljevalno zasedbo The Sleeping Souls pred leti že uprizoril dva izvrstna koncerta. Tokrat v živo predstavlja že deveto studijsko ploščo FTHC, s katero opozarja, da je kariero začel v hardcore bendu.

The Menzingers se bodo v Ljubljani ustavili prvič, a so apetite slovenskih sledilcev že potešili z dvema nastopoma na festivalu Punk Rock Holiday v Tolminu. The Menzingers potrjujejo, da Scranton v Pensilvaniji ne slovi zgolj po seriji The Office. Na svojo evropsko turnejo so povabili čikaško skupino Sincere Engineer – bend, s katerim je Deane Belos svojim kantavtorskim stvaritvam nadela bolj hardkorovsko preobleko.

Vstopnice bodo naprodaj v petek, 27. januarja, ob 10.00 prek sistema Mojekarte.si:
https://www.mojekarte.si/si/billy-talent-frank-turner-the-menzingers-in-sincere-engineer/vstopnice-1162495.html

Podrobnosti

Datum:
5. junija, 2023
Čas:
19:00 - 20:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/1539935259752177/

Prizorišče

Punk Rock Holiday
Tolmin
Goriška, 5220 Slovenia