MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

auto – predstavitev prvenca

17. maja @ 21:00

auto – predstavitev prvenca

🚗🚗 𝐚𝐮𝐭𝐨 – 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐬𝐭𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞𝐯 𝐩𝐫𝐯𝐞𝐧𝐜𝐚 (𝐊𝐚𝐩𝐚 𝐑𝐞𝐜𝐨𝐫𝐝𝐬, 𝟐𝟎𝟐𝟒) 🚗🚗

🪐 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐬𝐤𝐮𝐩𝐢𝐧𝐚: 𝐔𝐫𝐲𝐚𝐧 🪐

⚡⚡ 𝐚𝐟𝐭𝐞𝐫: 𝐒𝐡𝐞𝐤𝐮𝐳𝐚, 𝐍𝐮𝐥𝐥𝐚 ⚡⚡

𝑃𝑜𝑚𝑙𝑎𝑑 𝑘𝑙𝑖𝑐̌𝑒 𝑝𝑜 𝑠𝑣𝑒𝑧̌𝑖 𝑝𝑠𝑖ℎ𝑒𝑑𝑒𝑙𝑖𝑗𝑖 𝑖𝑛 𝑎𝑢𝑡𝑜, 𝑧𝑎𝑠𝑒𝑑𝑏𝑎 𝑢𝑖𝑔𝑟𝑎𝑛𝑖ℎ 𝑣𝑒𝑡𝑒𝑟𝑎𝑛𝑜𝑣 𝑙𝑜𝑘𝑎𝑙𝑛𝑒 𝑔𝑙𝑎𝑠𝑏𝑒𝑛𝑒 𝑠𝑐𝑒𝑛𝑒, 𝑑𝑜𝑠𝑡𝑎𝑣𝑙𝑗𝑎!

Ljubljanski trio vijuga in nori po avtocestah številnih podžanrov, od krautrocka ter psychedelic surfa, pa vse do čistega ekspresivnega nojza, medtem ko njihove gonilne vezi najdemo v prvinah funka, bluesa in raznovrstnih težjih kitarskih slogih, začinjenih z impresijami Bližnjega vzhoda.

Zabeležite si petek, 17.5.2024, saj auto predstavlja svoj debitantski album, istoimenski skupek svojega dela zadnjih treh let. LP je poln energičnih in trdih kitarskih rifov, ostrih bobnarskih idej ter mehkih gruvov čvrstega basa, mestoma pa tudi preseneti z umirjenimi sintetiziranimi progresijami, funk/blues baladicami in prizvoki inštrumentov, melodij ter lestvic arabskega sveta.

Večer bodo otvorili Uryan, četverec iz Slovenj Gradca, ki igra udaren hibrid, sestavljen iz raznih vplivov v psych, stoner, garage in kraut rock glasbi. Večni popotniki po zemljevidu rock riffov so osvežitev na domači kitarski sceni in zato velja priti zgodaj. Band v živo predstavlja material lani posnetega prvega dolgometražnega albuma Vol. 1, izdanega na založbi Radia študent.

Po koncertih nikakor ne bomo šli domov, večer najprej odpelje v elektronske vode Shekuza, potem pa je na vrsti za najbolj vztrajne še težkokategornica Nulla. Odlična družba za plesišče, vabljeni!

—–

Music policy: krautrock/psychedelic rock/garagenoise/surf rock/techno/electronic

➤ Vstopnina: 13 € z rezervacijo na galahala pika com, 15 € na dan koncerta

𝑁𝑎 𝑑𝑎𝑛 𝑘𝑜𝑛𝑐𝑒𝑟𝑡𝑎 𝑣𝑠𝑡𝑜𝑝𝑛𝑖𝑐 𝑛𝑖 𝑚𝑜𝑔𝑜𝑐̌𝑒 𝑣𝑒𝑐̌ 𝑟𝑒𝑧𝑒𝑟𝑣𝑖𝑟𝑎𝑡. 𝑅𝑒𝑧𝑒𝑟𝑣𝑖𝑟𝑎𝑛𝑒 𝑣𝑠𝑡𝑜𝑝𝑛𝑖𝑐𝑒 𝑗𝑒 𝑝𝑜𝑡𝑟𝑒𝑏𝑛𝑜 𝑝𝑟𝑒𝑣𝑧𝑒𝑡𝑖 𝑑𝑜 22:30.

Podrobnosti

Datum:
17. maja
Čas:
21:00 - 22:00

Prizorišče

Gala Hala
Gala hala
Ljubljana, Metelkova 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 431 70 63