MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Abyssal [UK], Aphotic [IT] + Siderean [SLO] – Black Death Desekracija

7. februarja @ 20:00

Abyssal [UK], Aphotic [IT] + Siderean [SLO] - Black Death Desekracija

Na večer pred dela prostim Prešernovim dnevom bomo pogledali globoko v prepad in nato še globje v kozarec, saj nas bo obiskal angleški megalit black death metal scene Abyssal. Verjetno nas ni malo, ki smo v letu 2015 kliknili na album z grozečo modro naslovnico, ki nas je posrkala, prevetrila in izpljunila, hrepeneče po še več takšnih soničnih izkušnjah. Band je v več kot deset letih delovanja izdal 4 albume in 3 splite. Zadnji split je izšel letos preko Dark Descent Records, in sicer med Abyssal in kanadskimi Ellorsith. Velja omeniti, da je Abyssal kar težko ujeti v živo zunaj Združenega kraljestva, zato ne zamudite te priložnosti.

Aphotic, ki prav tako pretresajo black death metal sceno, prihajajo iz Italije. Band sestoji iz članov bivših Ekpyrosis in odličnih Fuoco Fatuo. Prvenec Abyssgazer je izšel marca letos v sodelovanju založb Nuclear Winter Records in Sentient Ruin Laboratories. Album so v živo predstavili tudi na Killtown Death Festu.

Tokrat nam Killtown Booking v rokovanju z Eolith Productions vse to pripelje v Kranj na Traina. Da bo naslednji praznični dan še toliko bolj turoben. Ni za zamudit!

Špil bodo s kozmičnimi death metal beštijami s prvenca Lost on Void’s Horizon in pa novimi soničnimi umazanijami odprli domači Siderean.

ABYSSAL

https://www.facebook.com/AbyssalUKOfficial

APHOTIC

https://www.facebook.com/aphoticomega

SIDEREAN

https://www.facebook.com/siderean

Vstopka 15 na vratih

Podrobnosti

Datum:
7. februarja
Čas:
20:00 - 22:00

Prizorišče

TrainStation SubArt
Kolodvorska cesta 8
Gorenjska, 4000 Slovenia