MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

5A PUNKADA @ Kino Šiška

20. septembra, 2023 @ 20:00

5A PUNKADA @ Kino Šiška

Koncert @ Komuna

Jeseni v Šiško prihaja 5a Punkada, navdihujoča portugalska blues rock skupina, katere člani so navkljub cerebralni paralizi in drugim motnjam sledili svojim glasbenim sanjam.

ZA FENE: The Rolling Stones, The Screaming Wheels, Stray Train …

5a Punkada je edinstvena zasedba – zasedba glasbenikov, rojenih s cerebralno paralizo ali drugimi duševnimi ali telesnimi motnjami, ki kljub temu ne pustijo, da bi to preprečilo njihove sanje. V skoraj treh desetletjih kot bend so nanizali več kot 300 koncertov, vključno z nastopom s Coldplay pred 50.000-glavim občinstvom, prestali spremembe zasedbe zaradi zdravstvenih težav, izdali album, obredli rodno Portugalsko in tujino, nastopili na uveljavljenih festivalih in posneli dokumentarni film, ki predstavi, kako je potovati, delati in igrati glasbo, ko si drugačen in imaš določene potrebe, ko gre za mobilnost in podporo.

Navdušujoča portugalska skupina, rojena v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ima korenine v takratnem razcvetu sodobnega rocka in zelo punkovsko držo, kar se tiče omejitev, v svoji glasbi pa se naslanja na bluesovske melodije. Koncerti skupine 5a Punkada so praznovanje človeške ljubezni in dostojanstva, čustveni dogodki, ki prisotne spodbudijo, da postanejo boljši, bolj empatični ljudje. Pridružite se jim septembra na nepozabnem glasbenem večeru v Šiški.

???? VSTOP PROST

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi. Platforma Liveurope je sofinancirana s strani programa Evropske unije Ustvarjalna Evropa.

Organizacija: Kino Šiška.
______________________________________
???? PRIJAVI SE NA KŠ NEWSLETTER:
https://bit.ly/3In9saP

Podrobnosti

Datum:
20. septembra, 2023
Čas:
20:00 - 22:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/278670804881705/

Prizorišče

Kino Šiška
Kino Šiška
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 500 30 00