MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

4.4. Mr Big – The Big Finish tour – Kino Šiška

4. aprila @ 20:00

Vstopnice na voljo prek sistemov Mojekarte.si in On-Parole . 38 evrov v predprodaji, 43 evrov na dan koncerta.
https://qr.page/g/5g4rd2UjYw6
https://www.mojekarte.si/si/mr-big/vstopnice-1172414.html
Tickets available through Mojekarte.si and On-Parole ticket systems. 38 euro in presale, 43 euro on show day.
https://qr.page/g/CN34RmZ8Vq
https://www.mojekarte.si/en/mr-big/tickets-1172414.html
THE BIG FINISH TOUR
Samo pol leta po The Winery Dogs v Kino Šiški, se bodo na isto mesto vrnili Mr. Big, kjer je matično doma član obeh skupin Billy Sheehan. Prav tako je v skupini deloval Richie Kotzen, tretji član The Winery Dogs.
S to turnejo se Mr Big za vedno poslavljajo za to priliko bodo odigrali celotni album ‘Lean into’ it v celoti!
Mr. Big so velikani ameriškega rocka. Zasedba je nastala v Los Angelesu leta 1988, ustanovila pa so jo znamenita imena glasbene scene: vokalist Eric Martin, kitarist Paul Gilbert, ki ga mnoge svetovne kitarske revije uvrščajo v sam vrh kitaristov, basist Billy Sheehan, ki je sodeloval tudi z Davidom Leejem Rothom, The Winery Dogs, Talas in Steveom Vaijem, ter bobnar Pat Torpey, ki je sodeloval tudi z Belindo Carlisle, Richiejem Kotzenom, Robertom Plantom idr. Večini sveta je zasedba znana tudi po hitu “To Be With You”.
Bend je začel s ploščo Mr. Big, ki z izjemo Japonske ni naletela na močan odziv, a to se je spremenilo po turneji z Rush in izdaji albuma Lean Into It. Na tem albumu, ki je izšel leta 1991 pri založbi Atlantic, se namreč nahajata hita “To Be With You” in “Just Take My Heart”, ki sta zavladala glasbenim lestvicam po celem svetu. Mr. Big so vladali predvsem med azijskim poslušalstvom (res “big” so bili med Japonci, k čemur je pripomoglo sodelovanje s Sego!), njihova popularnost pa ni nič kaj upadla niti po tem, ko je zasedbo zapustil Gilbert in ga je nadomestil Richie Kotzen, s katerim so posneli dva albuma.
Po smrti bobnarja Pata, so se odločili, da počasi končajo kariero. Enega izmed zadnjih koncertov boste lahko videli tudi v Kino Šiški.

Podrobnosti

Datum:
4. aprila
Čas:
20:00 - 23:00
Dogodek Categories:
,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/832768718296377/

Prizorišče

Kino Šiška
Kino Šiška
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 500 30 00