MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

34K4: Dasha Rush & Robert Dietz

26. maja, 2023 @ 23:00 - 27. maja, 2023 @ 06:00

34K4: Dasha Rush & Robert Dietz

4ka prihaja v zrela leta, zato se na dan 34. obletnice spodobi, da klet obiščeta dva zelo resna gosta in nič manj resni domačini.

Na velikem flooru bo ob podpori domačega industrijskega techno strokovnjaka Thona Klanda ter fotra Oldis serialke in rezidenta Dojaje nastopila ena najbolj spoštovanih techno figur na sceni: Dasha Rush. Pozabite na Instagram stereotipe, Dasha je šefica hipnotičnega tecchna, njeni seti pa so zagotovilo za temeljit možganski potep globoko v pulzirajočo minimalistično zajčjo luknjo. Njena klubska in eksperimentalna produkcija se je pofočkala na težkokategornih založbah kot sta Raster Noton in Sonic Groove, večno aktualna pa je Dashina platforma Fullpanda Records. Da gre za eno najboljših sukačic dokazujejo podcast za Resident Advisor, nastopi na HÖR-u, set z Dekmantla itd., ki zahtevajo dobro telesno in duhovno formo ter so lahko dobra priprava za 26. maj.

Na barskem flooru bo obletnico obeležil Robet Dietz, fen tisoč in ene hišne melodije ter rezident kultne nemške institucije Robert Johnson. Frankfurtski producent že 15 let drži izjemni tempo izdaj na založbah kot so Cécílle, Saved Records, Running Back in njegovi lastni Thruth Be Told. Z leti je dozorela tudi njegova produkcija, ki je sedaj bolj raznovrstna in poseže tudi po electro in okisanih linijah. Impresiven je tudi njegov DJ tempo, saj Robert konstantno rola po top klubovju od berlinske Renate, Globusa in Club der Visionaere do Womba v Tokyu. Robertu na malem flooru ne bo dolgčas, saj bo v dobri družbi priznanih domačih imen. Tudi Nitz se lahko pohvali z nedavnim štempljem Tresorjevega zgornjega štuka Globusa, lajnup pa zaokroža še ena CLSTRFNK rezidentka, electro avtoriteta Nulla.

Vse najboljše 4ka!

Main:
Dasha Rush
Dojaja
Thon Kland

Bar:
Robert Dietz
Nitz
Nulla

__________
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4
STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+
VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:

Early Bird: 15€
Predprodaja: 17€
Na dan dogodka: 20€

LINK: TBA

Omejeno število 𝗘𝗮𝗿𝗹𝘆 𝗕𝗶𝗿𝗱 𝘃𝘀𝘁𝗼𝗽𝗻𝗶𝗰 po ceni 15€ pa 𝘃𝘀𝘁𝗼𝗽𝗻𝗶𝗰𝗲 𝘃 𝗽𝗿𝗲𝗱𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗶 po ceni 17€ boste lahko kupili na zgornjem linku, trafikah 3DVA & OMV bencinskih servisih!
– – – – –
A limited number of 𝗘𝗮𝗿𝗹𝘆 𝗕𝗶𝗿𝗱 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀 for 15€ 𝗽𝗿𝗲-𝘀𝗮𝗹𝗲 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀 for 17€ can be obtained at the link above, 3DVA tabacco shops & OMV gas stations!

INFO: info@klub-k4.si
GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

Podrobnosti

Začetek:
26. maja, 2023 @ 23:00
Konec:
27. maja, 2023 @ 06:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/1530676157427081/

Prizorišče

Klub K4
Klub K4
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
031 424 111