MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

𝗥𝗔𝗣𝗘𝗧𝗘𝗞 𝟮𝟬 𝗟𝗘𝗧

29. septembra @ 19:00 - 30. septembra @ 05:00

2️⃣0️⃣ 𝗥𝗔𝗣𝗘𝗧𝗘𝗞 𝟮𝟬 𝗟𝗘𝗧 2️⃣0️⃣
𝗣𝗲𝘁𝗲𝗸, 𝟮𝟵.𝟵. 𝟮𝟬𝟮𝟯, 𝗼𝗯 𝟭𝟵𝗵; 𝗹𝗲𝘁𝗻𝗶 𝘃𝗿𝘁 & 𝗚𝗮𝗹𝗮 𝗵𝗮𝗹𝗮
EDO MAAJKA (BiH)
MURAT & JOSE (V Besedi je moč specialka) x JAMIRKO
+ DAMARIS + JAKA BIRSA
DRILL
SKOVA
B-BOY BATTLE – old generation vs new generation
GRAFFITI JAM
DJ K’POW (specialni J Dilla/MF Doom set)
DJ WHITE AF (Fallen soldiers set)
𝗦𝗼𝗯𝗼𝘁𝗮, 𝟯𝟬.𝟵. 𝟮𝟬𝟮𝟯, 𝗼𝗯 𝟭𝟵𝗵, 𝗹𝗲𝘁𝗻𝗶 𝘃𝗿𝘁 & 𝗚𝗮𝗹𝗮 𝗵𝗮𝗹𝗮
BOLESNA BRAĆA (Hr)
KLEMEN KLEMEN (Trnow Stajl specialka)
CYAM (predpremiera albuma Donnie Darko)
GRAFFITI JAM
DJ NINJA (hiphop classics set)
DJ ESCO (Dj Premier Tribute set)
DJ BORKA
Hiphop praznuje 50 let in po svetu se vrstijo predavanja, koncerti in pogledi v rapersko zgodovino. Tako kot ima ameriški hiphop svojo zgodovino, jo imata tudi domači in balkanski. Zato se bomo ob 50. obletnici hiphopa in 20. obletnici serialke Rapetek posvetili predvsem legendarnim hiphop zadevam, ki so zaznamovale naš prostor in ga močno oplemenitile. V dveh večerih bomo tako na letnem vrtu gostili legendarnega bošnjaškega raperja Eda Maajko ter pionirski zagrebški dvojec Bolesna braća, ki je poskrbel za renesanso hrvaškega hiphop in ekipe Blackout. Domače loge bosta predstavljala dva praktično najuspešnejša predstavnika raperske zgodovine na Slovenskem – Klemen Klemen ter Murat & Jose. Oba bosta svoja nastopa pripravila v stilu poklona svojima najuspešnejšima albumoma »Trnow stajl« ter »V besedi je moč«, ki sta pustila neizbrisljiv pečat na domačem raperskem nebu in prešla tudi v ušesa ostalih poslušalcev.
V notranjosti Gala hale bodo nastopila aktualna imena domače raperske scene. Trenutno verjetno najbolj vroče ime domače raperske scene, Drill, prihaja iz Izole, ljubljanske barve pa bosta zastopala Skova ter temačni raper Cyam. Ker pa hiphop ni zgolj rap, bodo z nami tudi b-boyi dveh različnih generacij, ki se bodo prestavili v battlu ter smetana ljubljanskih grafitarjev na čelu z ekipo »1107 klan«, ki vas bodo pospremili ob vstopu na vrt s svojimi grafitarskimi sposobnostmi ter seveda DJ-ji, ki bodo vsi vrteli dobro premišljene konceptualne sete, od poklona Dj Premierju, Mf Doomu, J Dille in padlim raperskim borcem, do specialnega seta hiphop klasik.
Music policy: hip hop
➤ Vstopnina: 20 € (število vstopnic je omejeno zaradi možnosti slabega vremena in posledične selitve v dvorano), dvodnevna festivalska vstopnica 38 €, predprodaja mojekarte.si
*𝘝 𝘱𝘳𝘪𝘮𝘦𝘳𝘶 𝘴𝘭𝘢𝘣𝘦𝘨𝘢 𝘷𝘳𝘦𝘮𝘦𝘯𝘢 𝘣𝘰 𝘥𝘰𝘨𝘰𝘥𝘦𝘬 𝘱𝘰𝘵𝘦𝘬𝘢𝘭 𝘷 𝘥𝘷𝘰𝘳𝘢𝘯𝘪

Podrobnosti

Začetek:
29. septembra @ 19:00
Konec:
30. septembra @ 05:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Gala Hala
Gala hala
Ljubljana, Metelkova 1000 Slovenia
+ Google Map
Telefon:
(01) 431 70 63