MyNight Logo

Eminem obžaluje pesem “Cleanin’ Out My Closet”

01 · 2 · 24
eminem

Eminem velja za enega največjih raperjev vseh časov.

Kot umetnik, ki se je uspešno preoblikoval v vsakem pretečenem desetletju, je stalnica v glasbenem svetu.

Eminem je bil od nekdaj kontroverzen, bodisi zaradi agresivnih besedil ali sporov z drugimi izvajalci.

Vendar pa je skladba, ki jo je napisal leta 2002, z naslovom “Cleanin’ Out My Closet” en njegovih največjih škandalov. Pesem je bila široko razumljena kot izraz njegovega težavnega razmerja z mamo.

 

Eminem

Eminem

 

Eminem je bil v središču pozornosti že prej – zaradi navade pisanja avtobiografskih pesmi, ki so podrobno opisovale njegove napete odnose z njegovo bivšo ženo Kimberly Scott in hčerko Hailie Jade.

 

 

Vendar je bila pesem “Cleanin’ Out My Closet” najbolj provokativna.

 

 

Ker je odprt glede svojega težavnega odnosa s starši, so mnogi oboževalci sklepali, da je pesem namenjena njegovi mami, Debbie Nelson-Mathers.

Eminem je bil skoraj izključno vzgojen s strani svoje matere in se je kot otrok veliko selil, to ga je pustilo precej zagrenjenega.

Obtožbe o zlorabi drog in zanemarjanju otrok v pesmi so pritegnile pozornost, vendar je pesem prejela kritične pohvale, z albumom, na katerem je bila izdana, The Eminem Show, ki je postal najbolje prodajan album leta 2002 v Združenih državah in po vsem svetu.

 

Debbie Mathers, Photo MARK WEISS, GETTY

Debbie Mathers, Photo: MARK WEISS, GETTY

 

MARK WEISS-GETTY

Photo: MARK WEISS, GETTY

 

Po poročanju Complex je album Eminemu prinesel več nagrad Grammy, vključno z najboljšim rap albumom.

Leta 2014 je izdal pesem v kateri se je opravičil svoji mami.

Čeprav je “Cleanin’ Out My Closet” postala ena njegovih najbolj priljubljenih pesmi, ni dvoma, da ni pripomogla k izboljšanju njegovega odnosa z mamo.

Eminem je bil “zaskrbljen” zaradi besed, ki jih je napisal, še posebej po pravni bitki s svojo mamo, ko ga je tožila zaradi obrekovanja, po poročanju ABC News.

 

 

Maja 2014 je izdal novo pesem z naslovom “Headlights”.

Pesem pripoveduje zgodbo o napetem odnosu med sinom in mamo.

Z izdajo pesmi “Headlights”, se zdi, da se je Eminem obrnil nov list, očitno z namenom zdravljenja odtujitve z mamo.

Danes imata Eminem in Debbie Nelson-Mathers boljši odnos kot v preteklosti, pri čemer živi tiho življenje, izven žarometov.

Tako mati kot sin sta izjavila, da se spoštujeta kljub bolečinam iz preteklosti.

Sorodna vsebina

Sean “Diddy” Combs tožen s strani producenta

Sean “Diddy” Combs tožen s strani producenta

Sean "Diddy" Combs je bil obtožen spolnega napada s strani nekdanjega zaposlenega. V ponedeljek je Rodney "Lil Rod" Jones, nekdanji producent in snemalec glasbenega mogotca, star 54 let, vložil tožbo na newyorškem zveznem sodišču, trdil pa je, da ga je Combs več kot...

Oče Taylor Swift obtožen napada na fotografa

Oče Taylor Swift obtožen napada na fotografa

Avstralska policija preiskuje obtožbo paparaca, ki trdi, da ga je napadel oče Taylor Swift, Scott Swift. Fotograf Ben McDonald, 51, toži Scotta Swifta saj naj bi ga ta udaril po obrazu v pristanišču v Sydneyju.   ...

Kanye West obtožen kraje pesmi “I Feel Love”

Kanye West obtožen kraje pesmi “I Feel Love”

Kanye Westov album "Vultures 1" naj bi vseboval neavtorizirano interpolacijo uspešnice iz leta 1977 "I Feel Love", Donne Summer. Domnevno kršitev avtorskih pravic najdemo v pesmi "Good (Don't Die)", ki je elektropop skladba na Yejevem novem albumu z reperjem Ty Dolla...

Madonna padla med koncertom

Madonna padla med koncertom

65-letna pevka se je nasmejala trenutku med koncertom, ko se je eden od njenih plesalcev očitno spotaknil, medtem, ko jo je vlekel čez oder na stolu, med petjem hita iz leta 1986 "Open Your Heart". V več posnetkih, deljenih na družbenih omrežjih, je mogoče videti kako...

Prihajajoči dogodki