MyNight Logo

Ed Sheeran zadnji trenutek odpovedal koncert v Las Vegasu

12 · 9 · 23

Glasno razmišljanje ni bilo v interesu Eda Sheerana v soboto zvečer, potem ko so oboževalci glasbenika zasmehovali, ker je odpovedal svoj koncert v Las Vegasu na stadionu Allegiant manj kot uro pred načrtovanim začetkom predstave.

“Ne morem verjeti, da to pišem, vendar je naš šov v Vegasu naletel na nekaj izzivov. Nemogoče je nadaljevati. Zelo mi je žal in želim si, da bi to lahko spremenil. Koncert bo prestavljen na soboto, 28. oktobra, in vse kupljene vstopnice bodo veljavne za ta datum. Tako zelo mi je žal,” 

je Sheeran zapisal v izjavi za Instagram.

 

 

Oboževalci so bili jezni in so pevca obtožili, da jim je dovolil čakati v vrsti na vročini, ki je presegla 37 stopinj.

“Nobenega razloga ni bilo, da bi oboževalce prisilili, da sedijo zunaj pri 37 stopinjah brez vode, malo sence in nič komunikacije. Gledal sem oboževalce, ki so padali v nezavest in bruhali. Nesprejemljivo.” je zapisal eden od nezadovoljnih oboževalcev. 

 

(NDZ/Star Max/GC Images/Getty Images)

(NDZ/Star Max/GC Images/Getty Images)

 

»Ne, človek. Vaša ekipa je pustila vse, da so sedeli zunaj pri 37°+ grozljivi vročini. Oboževalci so dobesedno omedlevali. Nato so odprli vrata (eno uro prepozno) in imeli dovolj poguma, da so odprli prodajne mize! Dolgujete nam več kot prihodnjo predstavo, na katero sploh ne moremo iti,« je komentirala druga oseba.

 

Jamie McCarthy/Getty Images

Jamie McCarthy/Getty Images

 

Drugi oboževalci so v razdelku za komentarje igrali mirovnike, kar namiguje, da je moral Sheeran imeti upravičen razlog za odpoved koncerta.

»Ali ne razumete, da je MORAL odpovedati … ni njegova krivda, da ste se odločili odleteti v drugo mesto na koncert” je opozorila ena oseba.

Naslednji nastop Sheeranove turneje “Subtract” bo v Oaklandu 15. septembra.

Sorodna vsebina

Dua Lipa prihaja v Pulo

Dua Lipa prihaja v Pulo

Dua Lipa bo 8. in 9. junija 2024 nastopila v puljski Areni. Puljska arena bo letos gostila še nekaj velikih glasbenih imen, kot so Avril Lavigne, Simple Minds in Lenny Kravitz, iz še neuradnih virov pa je znano, da bo na najlepšem puljskem odru koncertiral tudi...

Dua Lipa: Javnost ne želi “pametnih” pop zvezd

Dua Lipa: Javnost ne želi “pametnih” pop zvezd

Dua Lipa je prepričana, da javnost ne želi, da bi bile pop zvezde "pametne" ali "politične". 28-letna pevka vztraja, da veliko bere, in poudarja, da oboževalci ne želijo videti intelektualnih zvezd. V pogovoru za revijo Rolling Stone je dejala: "Ne vem, ali ljudje...

Prihajajoči dogodki