MyNight Logo

Ed Sheeran na koncertu v Detroitu presenetil oboževalce

19 · 7 · 23
Ed Sheeran and Eminem — Photo: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty

Ustvarjalec uspešnic “Shape of You”, ki ga je za rapanje kot majhnega otroka navdihnila legenda hip-hopa in je od takrat z njim nekajkrat sodeloval, je v duetu z Eminemom – čigar pravo ime je Marshall Bruce Mathers III – nastopil v pesmi “Lose Yourself” in “Stan”.

V soboto zvečer (15. 7. 23) je nastopal v dvorani Ford Field, ko je dobitnik grammyja  napovedal, da bo poskušal narediti priredbo svoje klasike iz leta 2002 “Lose Yourself”.

Ed se je nato nasmehnil: “Poglejmo, kako bo šlo.”

Takoj, ko se je pesem začela, je bila množica šokirana, ko je videla, da je moški, ki se je Edu pridružil pri nastopu pravzaprav Eminem.

 

Nato sta poskrbela za navdušujočo izvedbo pesmi “Stan” iz leta 2000.

Pred kratkim je Ed trdil, da je rapanje ob Eminemovem albumu ‘The Marshall Mathers LP’ iz leta 2000 “ozdravilo” njegovo jecljanje.

32-letni mega zvezdnik je razkril, da se ima prav 50-letnemu super zvezdniku zahvaliti za pomoč pri odpravljanju njegove govorne napake.

Ed je nadaljeval: “Mislim, da je z Eminemom drugače, ker je precej samotarski, ne vidi ali sreča toliko ljudi. Poznam ga že šest let in skupaj sva posnela tri pesmi, dvakrat sem igral z njim na odru. On je še ena oseba, s katero sem resnično povezan, saj še vedno živi v svojem domačem kraju in ima svoj ekosistem okoli sebe.”

Par je že odigral skupaj pesem »Stan«, ko je bil reper lani sprejet v Dvorano slavnih rokenrola, nastopa pa ni hotel zavrniti.

Ed je rekel: »Spomnim se, da so me poklicali, da to storim. Snemal sem … 14 glasbenih videospotov zaporedoma … in to je bilo na moj prosti dan od snemanja. A rekel sem si: “Ne morem reči ne. Ne morem.”

” Tako sem dobil letalo, odletel tja zaradi pesmi in nato še isto noč odletel nazaj. Res je bilo vredno.”

Sorodna vsebina

Najbolj katastrofalni glasbeni festivali v zgodovini

Najbolj katastrofalni glasbeni festivali v zgodovini

Glasbeni festival naj bi bil vesela priložnost za udeležence, vendar stvari ne gredo vedno po načrtih. Obstajajo številni primeri glasbenih festivalov, ki so se zrušili v katastrofo.  V nadaljevanju si poglejte seznam 15 nesrečnih festivalov skozi zgodovino, od poznih...

Ed Sheeran zadnji trenutek odpovedal koncert v Las Vegasu

Ed Sheeran zadnji trenutek odpovedal koncert v Las Vegasu

Glasno razmišljanje ni bilo v interesu Eda Sheerana v soboto zvečer, potem ko so oboževalci glasbenika zasmehovali, ker je odpovedal svoj koncert v Las Vegasu na stadionu Allegiant manj kot uro pred načrtovanim začetkom predstave. "Ne morem verjeti, da to pišem,...

Prihajajoči dogodki